Eric Garcia: “Estic segur que amb la nostra afició serà molt diferent”

Eric Garcia: “Estic segur que amb la nostra afició serà molt diferent”

El defensa blaugrana ha destacat que “l’equip té moltes ganes de fer una gran nit europea”

Eric Garcia ha atès als mitjans de comunicació en roda de premsa aquest dimecres al migdia, previ al Barça-Eintracht Frankfurt d’aquest dijous (21.00 hores). El defensa blaugrana ha admès que “l’equip està en un bon moment i amb moltes ganes del partit d’aquest dijous per tal que sigui una gran nit europea davant la nostra gent”. 


Preguntat pel plan que seguirà l’equip, Eric Garcia ha explicat que els de Xavi tenen dos plans possibles segons el partit que plantegi el conjunt alemany: “Pel que es va veure a l’anada i el que fan a la Bundesliga crec que faran quelcom similar. Estem preparats i demà veurem”. El defensa culer també s’ha referit al bon moment de l’equip: “Hem millorat molt. Davant el Llevant vam lluitar fins al final. A Frankfurt ens va costar més del que esperàvem, però tenim moltes ganes. Tan de bo el Camp Nou estigui ple”. 

Eric Garcia s’ha referit al possible retorn de Piqué, que viatja amb l’equip sense l'alta mèdica: “Ha entrenat amb l’equip i tan de bo estigui amb nosaltres. És un dels millors centrals de la història i tan de bo ens pugui ajudar perquè tot el que fa per a l’equip, dins i fora del camp, és molt important”. També s’ha referit al seu company a la defensa Ronald Araujo, assegurant que “porta un any i mig demostrant el que és: un animal. És un central perfecte per al Barça perquè podem jugar amb línia avançada. Tan de bo renovi”. 

El defensa blaugrana també ha destacat la gran feina de Xavi des de la seva arribada a la banqueta culer: “La unió que ha fet a l’equip ha estat molt important. Des del principi ens va explicar les seves idees i estem amb ell. Venim de dos partits complicats, però les solucions que ens aporta són molt importants per a nosaltres”.

2022-04-13 ENTRENO 60

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut