La convocatòria per rebre l'Eintracht de Frankfurt

La convocatòria per rebre l'Eintracht de Frankfurt

Memphis i Dest reben l'alta mèdica després de superar els seus problemes físics i estaran disponibles davant el conjunt alemany

Aquest dijous el Barça rebrà l'Eintracht de Frankfurt en el partit corresponent a la tornada dels quarts de final de l'Europa League. L'empat a un gol de l'anada a Alemanya va deixar una eliminatòria oberta que es decidirà al Camp Nou.


Per a aquest duel, Xavi ha donat una llista de convocats on hi destaca la presència de Memphis i Dest, que han rebut l'alta mèdica després de superar els seus respectius problemes físics. Xavi ha citat a 24 jugadors.

I són Ter Stegen, Dest, Piqué, R. Araujo, Sergio, Riqui Puig, O. Dembélé, Memphis, Adama, Braithwaite, Neto, Lenglet, Pedri, L. De Jong, Jordi Alba, Ferran, F. De Jong, O. Mingueza, Eric, Aubameyang, Nico, Gavi, Balde i Arnau Tenas.

Gerard Piqué també forma part d'aquesta llista, tot i que encara no té l'alta. Són baixa per lesió Ansu Fati, S. Roberto i Umtiti, mentre que Dani Alves no està inscrit a l'Europa League.

Tornada a la feina

Després que aquest dimarts els jugadors gaudissin d'un dia lliure, aquest matí han tornat a exercitar-se al camp 2 de la Ciutat Esportiva Joan Gamper per seguir preparant la tornada dels quarts de final europeus.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut