Confirmat l'horari del Barça - Mallorca

Confirmat l'horari del Barça - Mallorca

Els blaugrana rebran al conjunt balear el proper diumenge 1 de maig a les 21.00 hores al Camp Nou

El duel entre el FC Barcelona i el RCD Mallorca ja té data i hora confirmats. El matx, corresponent a la 34a jornada del campionat de Lliga, es disputarà el proper diumenge 1 de maig a les 21.00 hores al Camp Nou.

Els culers acumulen una gran ratxa de resultats tant a la Lliga (set victòries seguides i 15 sense perdre) com a totes les competicions, on també ja són 15 partits sense conèixer la derrota. Aquesta gran dinàmica a permès als de Xavi seguir vius a l'Europa League i també seguir escalant posicions a la Lliga. En quant al Mallorca, el conjunt balear, ara amb Aguirre a la banqueta, es troba fora de les posicions de descens (17è, amb 29 punts), a només un punt de la part baixa de la taula, però amb una gran victòria en la darrera jornada davant l'Atlètic de Madrid.

A la primera volta, triomf per la mínima

Quant al precedent més recent, els culers van vèncer a terres balears el passat mes de gener, ja amb Xavi a la banqueta, en el partit corresponent a la primera volta. El Barça, amb un solitari gol de Luuk de Jong, va emportar-se els tres punts guanyant 0-1 al Mallorca. A continuació, repassem el més destacat d'aquell partit:

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut