15 partits invictes a la Lliga

15 partits invictes a la Lliga

La victòria aconseguida al Ciutat de València permet al Barça seguir amb una meravellosa ratxa que ja s’allarga als 15 partits invictes

No afluixa el Barça i segueix la ratxa. Després d’aconseguir els tres punts al Ciutat de València superant el Llevant per 2 a 3 en un partit en el que s'ha viscut de tot, el Barça de Xavi ja encadena 15 jornades sense conèixer la derrota.

Han passat ja més de quatre mesos des que el conjunt blaugrana va caure derrotat en Lliga per última vegada a la 16ª jornada, perdent per la mínima quan el Betis va visitar l’estadi. Des d’aquell llunyà 4 de desembre, els números del Barça han estat impecables, guanyant 11 partits i empatant-ne 4 per sumar un botí increíble: 37 punts de 45 possibles.

La millor ratxa d'Europa

De fet, cap equip de les cinc grans lligues europees suma més partits invicte que el Barça. La derrota de la Juventus el cap de semana passat, juntament amb la del Sevilla precisament davant l’equip blaugrana, van elevar la ratxa del Barça a la més llarga de qualsevol equip europeu.

WhatsApp Image 2022-04-10 at 9.36.31 PM

Són ja més de quatre mesos en els que s’ha aconseguit una ratxa d’imbatibilitat en la qual els homes de Xavi Hernández, que des de la seva arribada a la banqueta del Barça només ha perdut un partit de Lliga, han anotat un total de 37 gols, mentre que Ter Stegen n’ha encaixat 14 durant un període que també ha servit per augmentar la solidesa defensiva.

Reflex a la classificació

Afiançat a les places d’accés directe a la Champions des de ja fa setmanes, a l’inici d’aquesta ratxa el Barça era setè a la taula, caient a la vuitena posició després d’empatar al Sánchez Pizjuán. L’escalada del Barça, que ha passat dels 23 als 60 punts, ha estat tal que ara ja només el Reial Madrid està per davant, amb els blaugranes compartint la segona plaça amb el Sevilla.

Després d’afrontar la tornada de l’Europa League davant l’Eintracht Frankfurt aquest dijous, el Barça rebrà al Cadis al Camp Nou en motiu de la 32ª jornada de lliga per tractar de sumar el 16è partit consecutiu sense caure derrotat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut