Ferran Torres: “Ho donarem tot per assolir el triomf”

Ferran Torres: “Ho donarem tot per assolir el triomf”

El davanter culer també ha destacat la "humilitat i treball de l'equip" per poder endur-se la victòria contra l'Eintracht Frankfurt

Ferran Torres ha transmès "ambició i motivació de l'equip per endur-nos la victòria contra l'Eintracht Frankfurt". Aquest dijous 7 d'abril, els de Xavi Hernández disputen l'anada dels quarts de final de l'Europa League i el davanter blaugrana ha repetit una vegada darrere l'altra la importància de començar amb bon peu aquesta eliminatòria. 

 

"És especial jugar per primera vegada a Frankfurt i volem assolir el primer triomf", ha explicat el 19 barcelonista. "Aquest dijous és el primer pas per lluitar per l'Europa League i ho donarem tot per aconseguir-ho", ha afegit. Analitzant el principal obstacle per al triomf Ferran Torres ha declarat que "el Frankfurt arriba en bona forma i és un rival molt físic i ens plantejarà un duel molt dur". En conseqüència, els gols i l'aportació de l'extrem valencià també poden ser una altra de les claus per arribar a la felicitat final: "el meu deure és marcar gols i repartir assistències, però el més important és que estic ajudant l'equip". 

Sens dubte que el Barça presenta més arguments per a aquest matx, però la dinàmica de 13 partits sense perdre no pot ser motiu de relaxació i tal com ha indicat Ferran "Xavi ens transmet que hem d'anar partit rere partit i plantejar cada partit amb humilitat, treball i amb ganes". La figura de l'egarenc ha estat enaltida per Ferran: "des del primer dia m'ha transmès confiança i és un entrenador que destaca pel seu ADN, lideratge i que no ens posa pressió". "Ha donat un gran canvi al Club", ha admès. 

Qui també ha ajudat al creixement del conjunt és Pedri. Una figura que sempre porta un somriure al rostre de Ferran Torres: "és un luxe poder entrenar cada dia amb ell. És un jugador que pot marcar una època i ja és un dels millors del món", ha exterioritzat. També ha tingut paraules cap a Dembélé: "és un jugador diferencial". En definitiva, unes individualitats que milloren el col·lectiu, concentrat en endur-se la victòria de Frankfurt.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut