PRÈVIA: Eintracht Frankfurt - FC Barcelona

PRÈVIA: Eintracht Frankfurt - FC Barcelona

Els blaugrana disputen el partit d'anada dels quarts de final de l'Europa League en terres alemanyes amb l'objectiu d'obtenir un bon resultat per la tornada

Torna l'Europa League i ho fas ni més ni menys que amb els quarts de final. El Barça viatjarà fins a Frankfurt per enfrontar-se per primera vegada en partit oficial a l'Eintracht Frankfurt aquest dijous (21.00 hores). Un duel inèdit i que donarà un bitllet per a les semifinals de l'Europa League. Els homes de Xavi buscaran un triomf que els permeti afrontar la tornada al Camp Nou amb més garanties de passar a semifinals.

Els de Xavi volen mantenir el gran moment de forma i allargar la ratxa de partits sense conèixer la derrota. Submergits en una millora qualitativa de joc i, consegüentment, de les prestacions ofensives i defensives els culers buscaran sumar una altra gran nit europea que els doni un bon resultat i, alhora, mantenir-se sense conèixer la derrota a l'Europa League. 

En un 2022 brillant el Barça és manté invicte en Lliga i Europa League. L'equip de Xavi Hernández acumula 14 partits de Lliga sense conèixer la derrota, el millor récord de qualsevol equip de les cinc grans lligues europees. Aquest dijous a Frankfurt una nova oportunitat d'engrandir aquests registres.

El rival

Entrenador: Oliver Glasner. En el seu primer curs a l'equip el tècnic austríac l'equip es troba novè a la Bundesliga i porta tres empats consecutius. Amb experiència com a tècnic al Red Bull Salzburg, l'SV Ried i el Wolfsburg. 

Golejador: Daichi Kamada. Amb quatre dianes el migcampista és el màxim realitzador de l'Eintracht Frankfurt a l'Europa League aquest curs. El davanter Gonçalo Paciencia, amb dues dianes a la competició, també és un dels referents ofensius d'Oliver Glasner. 

Trajectòria: A l'Europa League el conjunt alemany va sumar tres victòries i tres empats a la fase de grups, fet que va permetre als alemanys ser primers del grup D amb 12 punts. Als vuitens l'Eintracht Frankfurt va superar el Betis per un global de 3-2. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut