I Aubameyang ho torna a fer!

I Aubameyang ho torna a fer!

El davanter gabonès, que suma 9 gols en menys de 2 mesos com a culer, s'ha tornat a mostrar molt eficaç contra el Reial Madrid, contra el que ha marcat 7 gols en la seva carrera

El FC Barcelona ha guanyat el Reial Madrid al Santiago Bernabéu en una altra nit històrica. Amb una exhibició de futbol, amb un 0-4 que encara podria estat més ampli. I, tot i que l'equip com a conjunt ha estat el gran protagonista del resultat, un futbolista ha estat determinant: Pierre-Emerick Aubameyang.

El davanter gabonès ha continuat amb la seva bona ratxa i, de nou, ha tornat a veure porteria. Aquest cop amb un doblet i una assistència, que el converteixen en el primer jugador en aquest segle XXI que participa en tres gols en la seva primera aparició en un Clàssic. 

 

Amb aquest doblet, Aubameyang suma ja nou gols en els 11 partits que ha jugat en menys de dos mesos defensant els colors del FC Barcelona, ja que cal recordar que va arribar amb el mercat d'hivern ja tancat. Una xifra estratosfèrica que també ajuda a entendre la ratxa positiva del Barça de Xavi. 

Més gols contra el Madrid

A més a més, aquest partit deixa una altra dada. I és que Aubameyang té una especial "estima" pel Reial Madrid. De fet, ha marcat en cadascun dels seus últims cinc enfrontaments contra els blancs, amb set gols en total, convertint-se en el primer jugador que anota en cinc duels seguits contra el Madrid comptant la Lliga i la Champions.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut