Tercera victòria consecutiva

Tercera victòria consecutiva

Per primer cop aquesta temporada, els culers encadenen tres triomfs seguits i a més sumen un total de 12 gols a favor en aquests tres duels

Nova victòria blaugrana, la tercera consecutiva. Amb la golejada davant l'Athletic Club (4-0), els culers encadenen tres triomfs seguits per primer cop aquesta temporada, després de guanyar el passat dijous al Nàpols (2-4) i a Mestalla al València (1-4) en la passada jornada de Lliga. 

Així doncs, tercera victòria en tot just una setmana. Vuit dies espectaculars del conjunt de Xavi Hernández, que va guanyar en dos desplaçaments molt complicats com són Mestalla i el Diego Armando Maradona, tant a la Lliga com a l'Europa League, i ara també al sempre difícil Athletic Club de Marcelino.

12 gols en tres partits

A més, els barcelonistes han guanyat i golejat en els tres triomfs. En total, 12 gols a favor en només tres partits, marcant quatre dianes en cada duel. A Mestalla, tres d'Aubameyang i un de Frenkie de Jong, a Nàpols, un de Jordi Alba, un de Frenkie, un de Piqué i un d'Aubameyang, i finalment, aquest diumenge al Camp Nou contra l'Ahtletic, gols d'Aubameyang, Dembélé, Luuk de Jong i Memphis. Cal recordar que fa tot just tres setmanes, els culers també van marcar-ne quatre a l'Estadi, en aquest cas contra l'Atlètic de Madrid (4-2).

Tres mesos sense perdre a la Lliga

A més, la ratxa blaugrana a la Lliga continua ferma. I és que els culers no perden en la competició domèstica des del passat 4 de desembre contra el Betis (0-1). Des de llavors, nou partits: sis victòries i tres empats. Una gran ratxa per seguir escalant posicions al campionat lliguer. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut