Barça - Atlètic de Madrid: Duel directe al Camp Nou

Barça - Atlètic de Madrid: Duel directe al Camp Nou

Després de l’aturada per seleccions, torna la competició domèstica amb un partit vital per a les aspiracions a la Lliga dels culers

Torna la Lliga al Camp Nou. Superat un mes de gener carregat de partits fora de casa, el Barça rebrà l’Atlètic de Madrid aquest diumenge 6 de febrer (16.15 hores), en un partit que serà un autèntic duel directe per la quarta plaça i que tornarà a comptar amb un estadi ple sense limitació d'aforaments.

Els de Xavi Hernández estaran esperonats per un Estadi i una afició que arriba amb ganes de futbol i de veure en acció els nous fitxatges d’hivern que han copat l’actualitat blaugrana del darrer mes de mercat.

Per tant, amb tots aquests al·licients, s’espera un autèntic partidàs que estarà enlluernat per un ambient de gala.  

El Rival

L’Atlètic de Madrid arriba a aquest duel quart a la classificació, amb 36 punts, un més que el Barça. Tot i que els resultats no acaben d’arribar de manera tan fluida com a la temporada anterior per als vigents campions de Lliga, els homes del ‘Cholo’ Simeone són sempre un rival difícil en els duels directes. No obstant les baixes d’Antonie Griezmann i de Marcos Llorente, el tècnic argentí podrà alinear jugadors de primeríssim nivell com Àngel Correa, Luis Suárez, Joao Félix o José Maria Giménez, entre d’altres.

Entrenador: Diego Pablo Simeone. Xavi Hernández s’enfrontarà per primer cop com a tècnic contra un ‘Cholo’ Simeone que no sap el que és guanyar al Camp Nou. L’entrenador de l'Atlètic suma un total de set derrotes i set empats a l’Estadi culer. D’aquesta manera, el tècnic argentí té entre cella i cella virar els precedents que li són negatius i reconduir la present temporada amb l'objectiu d'entrar en una bona dinàmica.

 

El golejador: Ángel Correa, amb vuit gols en 21 partits a la Lliga, està sent una de les revelacions del campionat. El davanter argentí s’ha consolidat com una peça clau en l’atac del ‘Cholo’ i està a només un gol d’igualar el seu millor registre golejador. Correa estarà escoltat per altres jugadors perillosos com Luis Suárez (set gols a la Lliga), Matheus Cunha (quatre gols a la Lliga) o Thomas Lemas (tres gols a la Lliga).

Posició a la taula: Amb un balanç de 10 victòries, sis empats i cinc derrotes, l’equip madrileny se situa a la quarta posició, amb 36 punts.

Precedents

En el partit de la primera volta, els culers van caure derrotats al Wanda Metropolitano (2-0) amb gols de Thomas Lemar i Luis Suárez. Tanmateix, si ens fixem en les darreres visites de l’Atlètic de Madrid al Camp Nou, els precedents són clarament favorables al Barça.

Tant és així que el conjunt blaugrana acumula 15 partits a casa consecutius sense perdre a la Lliga contra l’Atlètic de Madrid. L’últim cop que els matalassers van visitar el feu culer, el resultat va ser de 0-0.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut