Adama Traoré, el nou '11' blaugrana

Adama Traoré, el nou '11' blaugrana

La nova incorporació del FC Barcelona lluirà un dorsal que anteriorment ha estat propietat de jugadors com Rivaldo, Neymar o Bojan

El FC Barcelona ja té el seu nou número '11'. Adama Traoré, arribat aquest mercat d'hivern procedent del Wolverhampton Wanderers Football Club en qualitat de cedit i amb una opció de compra lliure a final de temporada, serà l'encarregat de lluir l'onze a l'esquena.

El retorn de Yusuf Demir al Rapid de Viena aquest hivern havia deixat sense propietari el dorsal '11' que Adama heretarà, i se suma així a una llista on hi figuren algunes figures de la història del FC Barcelona.

Al llarg de la primera etapa d'Adama al Club, l'extrem va lluir el número '7' quan formava part del Barça B, mentre que en els partits que va disputar amb el primer equip va portar una samarreta amb el '27'.

 

Rivaldo o Neymar, entre els '11' destacats

Dorsal que acostumen a portar jugadors desequilibrants i d'atac, Adama no és el primer '11' que respon a aquestes característiques. Anteriorment, jugadors com Hagi (1995/96), Rivaldo (1997/2000), Neymar (2013/2017) o el propi Dembélé (2017/2021) han estat els encarregats de carregar amb el número '11' a la seva esquena.

Ara, Adama tindrà la oportunitat de defensar un dorsal que també han vestit jugadors com Cuéllar, Overmars, Maxi López, Zambrotta, Bojan, Jeffren, Thiago, a banda de Demir.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut