PRÈVIA | Alabès - Barça: Toca retrobar-se amb el triomf

PRÈVIA | Alabès - Barça: Toca retrobar-se amb el triomf

Els culers busquen trencar la mala dinàmica amb una victòria a Mendizorrotza per marxar amb bones sensacions a l'aturada

Torna la Lliga i toca canviar el xip. Després de dues setmanes sense disputar la competició domèstica, els culers s'enfronten aquest diumenge (21.00 hores) a l'Alabès a Mendirrotza, en el matx corresponent a la 22a jornada del campionat.

Els blaugrana volen canviar la dinàmica després de les eliminacions a la Supercopa d'Espanya i a la Copa del Rei, i buscaran tornar a guanyar la Lliga després de l'empat in extremis a Granada en la darrera jornada. 

El rival

L'Alabès arriba al duel en posicions de descens després de perdre de manera contundent al Benito Villamarín en la darrera jornada davant el Betis (4-0). Els vitorians ocupen la 18a posició a la classificació amb 17 punts, i amb l'arribada del nou tècnic Mendilibar (substituint Calleja) ha sumat dos empats i una derrota.

Entrenador: José Luis Mendilibar
Posició a la Lliga: 18è (17 punts)
Balanç a la Lliga: 4V - 5E - 12D
Màxim golejador: Joselu (10 gols)

Precedents

Al partit de la primera volta, culers i vitorians van empatar (1-1) al Camp Nou, amb gols de Memphis Depay i Luis Rioja. Si ens fixem en les darreres visites barcelonistes a Mendizorrotza, el Barça va empatar també 1-1 en la darrera temporada, amb gols de Rioja i Griezmann, i va vèncer 0-5 fa dues temporades, amb gols de Messi (2), Ansu Fati, Luis Suárez i Semedo.

Repassem els highlights de la darrera visita blaugrana a Vitòria: 


El Barça

Els culers arriben a aquest duel sisens amb 32 punts, i sense haver perdut en Lliga en aquest 2022 (una victòria a Mallorca i un empat a Granada). Aquest serà el 7è i últim partit seguit lluny del Camp Nou, ja que després de l'aturada, els culers rebran a l'Atlètic de Madrid a l'Estadi.

Per a aquest duel, Xavi ha decidit convocar als següents jugadors: Ter Stegen, Dest, Piqué, R. Araujo, Sergio, Riqui Puig, Dani Alves, Braithwaite, Neto, Nico, Lenglet, Pedri, L. De Jong, Jordi Alba, Ferran, F. De Jong, O. Mingueza, Jutglà, Gavi, Balde, Ez Abde i Arnau Tenas.

Per la seva part, Dembélé és baixa per decisió tècnica. Tampoc estan disponibles per lesió Memphis, Ansu Fati, Sergi Roberto, Umtiti i Eric Garcia. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut