La convocatòria per visitar San Mamés
Ofert per

La convocatòria per visitar San Mamés

Xavi cita 22 futbolistes, amb la principal novetat de Braithwaite, per disputar el partit d'aquest dijous corresponent als vuitens de Copa contra l'Athletic Club

Torna la Copa i ho fa amb un partit dels grans com és l'Athletic Club-Barça a San Mamés (21.30 hores) amb el gran objectiu d'obtenir la classificació per als quarts de final de la competició del KO. Un estadi de bon record per al tècnic blaugrana, que intentarà guiar al Barça cap als quarts de final de la Copa. 

Comunicats mèdics de Braithwaite i Memphis

Xavi ha convocat 22 futbolistes per aquest partit en una llista amb novetats. Braithwaite ha rebut l'alta mèdica i entra dins la llista per viatjar a Bilbao. Per la seva part, Memphis és baixa per una sobrecàrrega als isquiotibials de la cuixa esquerra; l'evolució en marcarà disponibilitat. 

Així, la convocatòria la formen Ter Stegen, Dest, Piqué, R. Araujo, Sergio, Riqui Puig, Dani Alves, Ansu Fati, Braithwaite, Neto, Lenglet, Pedri, Jordi Alba, Ferran, F. De Jong, O. Mingueza, Nico, Jutglà, Gavi, Balde, Ez Abde i Arnau Tenas.

Per la seva part, Dembélé és baixa per decisió tècnica. Tampoc estan disponibles per lesió Sergi Roberto, Umtiti i Eric Garcia. I Luuk de Jong, per sanció. 

Sobre la situació d'Ousmane Dembélé, dl Director de Futbol Mateu Alemany ha explicat el posicionament del Club. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut