Sergio: “Haurem de ser fidels a nosaltres mateixos”

Sergio: “Haurem de ser fidels a nosaltres mateixos”

El capità del FC Barcelona ha parlat de les semifinals de la Supercopa contra el Madrid i ha assegurat que, malgrat la dificultat, “tenim la confiança i l’ambició per ser a la final”

El primer equip del FC Barcelona juga aquest dimecres, a l’Aràbia Saudita, les semifinals de la Supercopa d’Espanya. I ho farà ni més ni menys que contra el Reial Madrid, en el primer Clàssic amb Xavi Hernández a la banqueta

En la prèvia, tant el tècnic com el capità blaugrana, Sergio Busquets, han valorat aquest enfrontament i han coincidit en assenyalar que “hem de ser fidels a nosaltres mateixos”.

 

En una roda de premsa telemàtica amb els mitjans de comunicació, Sergio a més ha comentat que “arribem amb molta il·lusió i amb moltes ganes” de sumar el primer títol de la temporada: “Tenim una gran oportunitat per guanyar un títol a aquestes alçades, que ens permetria afrontar amb més confiança el que queda de curs. És cert que la diferència a la Lliga és gran, però això és una altra competició, i a partit únic. El Madrid arriba bé, però serà un partit igualtat. Sent fidels al nostre joc, tindrem les nostres opcions. Tenim la confiança i l’ambició de ser a la final del proper diumenge”.

“Estem en la bona línia. Quan controlem els petits detalls arribaran les victòries i creixerem encara més com a equip”

SERGIO BUSQUETS

Perquè per a Sergio “les coses s’estan fent bé i l’equip està sent millor”. “Sí que és cert que ens està costant tancar algun partit, o controlar petits detalls, però crec que ens trobem en el bon camí i, quan controlem aquests detalls, arribaran les victòries i creixerem encara més com a equip. S’ha de tenir paciència”, ha afegit. 

El ‘favoritisme’ del Madrid

Sergio també ha parlat sobre el paper de favorit amb què arriba el Reial Madrid a aquesta semifinal. Tant per la classificació a la Lliga com pels últims enfrontaments directes.

Però el capità, que sap que “l’important és el que després es veu sobre el camp”, assegura que per trencar la ratxa les claus seran “ser més sòlids i cuidar tots els detalls, perquè en aquests partits és fonamental i el Madrid en qualsevol moment et pot fer mal”.

Per acabar, i preguntat per la importància dels joves, Sergio s’ha mostrat satisfet amb el paper que estan tenint: “Sóc molt feliç quan surten jugadors de la casa pel que representa per al primer equip. El futbol ha canviat i tot va molt ràpid. Això fa que els joves estiguin preparats molt abans. Però no els hem de carregar de pressió. El que sí que hem de fer és aprofitar l’ambició i el talent que tenen. Son jugadors que poden marcar el recorregut del Club en el present i el futur”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut