L'Athletic Club, rival del FC Barcelona als vuitens de la Copa del Rei

L'Athletic Club, rival del FC Barcelona als vuitens de la Copa del Rei

Després de superar el Linares, els de Xavi Hernández visitaran San Mamés en la ronda de vuitens, reeditant la darrera final de Copa

L'Athletic Club serà el rival del Barça als vuitens de final de la Copa del Rei. D'aquesta manera, el conjunt de Xavi Hernàndez visitarà San Mamés, en el que suposa la reedició de la darrera final de Copa. L'eliminatòria suposa també el duel entre els dos Reis de Copa de la competició, ja que el Barça s'ha alçat amb el títol en 31 ocasions i els bascos en 23.

Després de superar el Linares a la ronda dels setzens (1-2), els de Xavi Hernández segueixen el seu camí en aquesta competició de la qual són els vigents campions. El duel a San Mamés serà a partit únic el 18, 19 o 20 de gener, amb data i hora encara per confirmar.

La resta d'equips no participants a la Supercopa d'Espanya disputaran les seves eliminatòries el cap de setmana del 15 i 16 de gener.


La final del 2021, molt present

L'eliminatòria entre bascos i catalans ja és un Clàssic de la competició. Ara fa nou mesos, tots dos equips s'enfrontaven a Sevilla en la darrera final, que el Barça va guanyar per 0-4, en el que de moment és el darrer títol guanyat pels culers.

Però és que fa dos anys, Athletic Club i Barça també van veure's les cares, aquest cop als quarts de final, en una eliminatòria a partit únic. Com enguany, el duel es va celebrar a San Mamés i va acabar amb victòria local per 1-0, amb un gol al temps de descompte que deixava fora el FC Barcelona.

A banda, són també força recents les finals del 2009, 2012 i 2015, en què el FC Barcelona sempre va sortir com l'equip campió.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut