La convocatòria per viatjar a Mallorca

La convocatòria per viatjar a Mallorca

Per al primer partit del 2022, Xavi ha facilitat una llista de 21 jugadors on destaca l'estrena d'Estanis i L. De Vega

Primer partit del 2022. Primera convocatòria de Xavi Hernández del nou any. Aquesta tarda de l'1 de gener, l'egarenc ha facilitat la llista de 21 convocats per al partit de Lliga contra el Mallorca. Estanis i Lucas de Vega, jugadors del Barça B, s'estrenen per primera vegada en una convocatòria amb el primer equip blaugrana. 

D'aquesta manera, la llista culer pel duel que es disputarà al Visit Mallorca Estadi és la següent: Ter Stegen, Piqué, R. Araujo, Riqui Puig, Neto, Lenglet, L. De Jong, F. De Jong, O. Mingueza, Umtiti, Eric, Iñaki Peña, Nico, Jutglà, Álvaro Sanz, Comas, I. Akhomach, Guillem, Estanis, L. De VegaMika Mármol.

Cal destacar també que Umtiti i Lenglet han donat negatiu per Covid-19 a la prova PCR i s'han incorporat als entrenaments. El Club ha informat a les autoritats competents. Per la seva banda, Dest, Dembélé, Coutinho, Abde, Balde i Jordi Alba són baixa per Covid-19, Sergi Roberto, Pedri, Ansu, Memphis, Braithwaite, per lesió, i Sergio i Gavi, per sanció. 

Primer entrenament de l'any 

Després d'un dia de descans, els de Xavi Hernández s'han tornat a calçar les botes d'entrenament a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. En la primera sessió del 2022, amb jocs i somriures, els barcelonistes han continuat preparant el partit d'aquest diumenge 2 de gener (21 hores) en territori balear.

S'han exercitat els jugadors disponibles del primer equip, amb la incorporació de Samuel Umtiti, i Jutglà, Álvaro Sanz, Comas, Mika Mármol, Guillem, Lucas de Vega, Ilias i Estanis del Barça B. 

D'aquesta manera, el camp 2 ha estat testimoni de la darrera sessió abans d'aquest Mallorca-Barça. D'aquest matx de la jornada 19 de Lliga que obre un nou any i un mes de gener atapeït de partits. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut