Mallorca, primer desplaçament d’un mes de gener atapeït

Mallorca, primer desplaçament d’un mes de gener atapeït

Els blaugrana afronten un mes amb, mínim, sis compromisos confirmats, amb el retorn de la Copa del Rei, la disputa de la Supercopa i tres importants partits de Lliga

Torna la competició després de l’aturada de Nadal. I el FC Barcelona ho farà amb un mes de gener de màxima exigència, amb sis compromisos confirmats com a mínim, vuit si l’equip de Xavi Hernández es classifica per a la final de la Supercopa d’Espanya i per a la següent ronda de la Copa del Rei. I, d’aquests enfrontaments, el Barça només té segur disputar-ne un al Camp Nou, contra el Rayo, el 18-19-20 de gener. La setmana següent, i en funció del rival i del sorteig de la propera ronda de la Copa del Rei (en cas de classificació), també podria ser a domicili. 

calendari

Per tant, els blaugrana afronten un mes atapeït i lluny de l’afició, important per afrontar el que queda de curs. 

El primer partit de l’any

El primer partit d’aquest nou 2022 serà el segon dia de l’any. Els de Xavi Hernández visitaran l’estadi de Son Moix per disputar la jornada 19 de la Lliga contra el Mallorca (21:00 hores). Situat a cinc punts de la zona que marca el descens, l’equip balear es caracteritza per fer-se fort com a local, on ha sumat la majoria dels punts. Els culers hauran de mostrar la seva millor cara per poder seguir donant continuïtat a la bona dinàmica amb la qual es va tancar l’any. 

Torna la Copa

Només tres dies després de l’enfrontament a Mallorca, el Barça visitarà per primer cop en la seva història l’estadi de Linarejos per disputar el seu primer compromís de la Copa del Rei de la temporada. Serà contra el Linares, equip que milita en el grup 2 de la Primera RFEF, en el duel de setzens de final de la competició. Un enfrontament previst per al dia 5 de gener, a les 19.30 hores. 

Granada, següent parada

Però els partits com a visitant no s’aturen aquí, ja que aquella mateixa setmana els culers viatjaran a Granada per jugar contra l’equip de Robert Moreno, que actualment està immers en una dinàmica guanyadora (12è classificat) després d’un inici de temporada dubtós. El partit es disputarà el 8 de gener, a les 18.30 hores. 

Arriba el primer títol de la temporada

Després d’aquests tres primers partits de l’any lluny del Camp Nou, el Barça farà les maletes per viatjar encara més lluny: a l’Aràbia Saudita. I és que serà el torn de disputar el primer títol de la temporada, la Supercopa d’Espanya, en condició de campió de la Copa del Rei 2020/21. La semifinal (a partit únic) serà contra el Reial Madrid el 13 de gener. En cas de superar el primer obstacle, el conjunt de Xavi Hernández disputarà la final de la competició (també a partit únic) el 16 de gener a l’estadi Abdullah Sports City, contra el guanyador de l’Atlètic de Madrid – Athletic Club. 

I, per fi, el primer partit al Camp Nou

Després del viatge a Jiddah, els blaugranes tornaran a tenir un partit entre setmana. Aquest cop sí, però, al Camp Nou, contra el Rayo Vallecano. Serà el 19 de gener i serà el primer partit dels culers com a locals d’aquest 2022.

El primer i potser l’únic perquè, en cas de classificació per a la propera ronda de la Copa del Rei, i posteriorment a la visita a Mendizorrotza per jugar contra l’Alabès el cap de setmana del 22-23 de gener, el sorteig podrien decidir que els de Xavi Hernández tornessis a ser visitants en els vuitens de final. 

Una eliminatòria que es disputaria la setmana del 24 de gener per tal de tancar un mes atapeït de partits, però ple de reptes.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut