Un any prolífic per a Pedri, guanyador del Golden Boy i el Trofeu Kopa

Un any prolífic per a Pedri, guanyador del Golden Boy i el Trofeu Kopa

Aquest 2021 el jove talent canari ha alçat dos guardons individuals d'or que enalteixen el seu camí com a blaugrana

Aquest 2021, Pedri s'ha banyat en or. El magistral migcampista culer ha convertit en tangible el seu espectacular joc. Perquè aquest any s'ha apoderat del Golden Boy i del Trofeu Kopa. Dos guardons que enalteixen la qualitat de la seva joventut. 

 

La seva primera campanya al FC Barcelona, 2020/21, es pot catalogar de sublim. Tot i que en aquesta segona les lesions han tallat la seva projecció, el 16 barcelonista esgota els qualificatius positius. Perquè va arrodonir les seves primeres estadístiques barcelonistes amb la Copa del Rei aixecada a Sevilla, amb la integració en l’11 ideal de l’Eurocopa i amb la plata guanyada als Jocs Olímpics de Tokio. Unes actuacions que el van situar en l'Olimp del Golden Boy, entregat pel diari italià Tuttosport, i del Trofeu Kopa, guardó que atorga la revista francesa France Football. Dues distincions que cap altre futbolista menor de 21 anys va poder encalçar. 

I és que el de Tegueste ràpidament es va erigir en un dels pilars de les alineacions blaugrana en el curs 2020/21. Molt prolífic, i no solament per la quantitat de minuts, sinó també per la qualitat. Va ser el blaugrana més utilitzat, amb un total de 52 aparicions. Una dada que el va convertir en el segon futbolista més jove a sumar 50 partits en la història del FC Barcelona, només superat per Bojan. A més a més, comptabilitzant els partits de seleccions, va tancar la temporada esportiva convertint-se en el futbolista amb més partits disputats, amb 73

Així doncs, aquest 2021 ha estat un any majúscul per a Pedro González López, Pedri. L'únic futbolista del món a ser nominat per a la Pilota d'Or, el Trofeu Kopa i el Golden Boy. Una gesta només al seu abast i que eleva el seu talent precoç, que ha enlluernat a propis i estranys al llarg d'aquest any, que ja es tanca. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut