El primer equip de futbol visita l’Exposició de l’Espai Barça per conèixer com serà el Camp Nou del futur

El primer equip de futbol visita l’Exposició de l’Espai Barça per conèixer com serà el Camp Nou del futur

Joan Laporta ha destacat davant Xavi Hernández i els jugadors la importància que tenen per mantenir la competitivitat i la il·lusió de la massa social del Club, i el seu paper protagonista en el projecte: “Sense els artistes, que sou vosaltres, tot això no és res”

El proper diumenge 19 de desembre, els socis i sòcies del Barça han de decidir si aproven l’operació de finançament que ha de fer realitat l’Espai Barça, un projecte cabdal per al futur del Club i la seva viabilitat econòmica i esportiva. Els jugadors del primer equip de futbol han de ser els grans protagonistes d’aquest escenari que serà el futur Camp Nou si el resultat del referèndum confirma el suport majoritari de l’Assemblea del 23 d’octubre passat. Així ho ha deixat clar el president Joan Laporta en la visita que ha fet la plantilla al complet a l’Exposició de l’Espai Barça, instal·lada en una carpa de 400 m2 a l’esplanada del Camp Nou. “Sense els artistes, que sou vosaltres, tot això no és res”, els ha dit el president.

Un cop finalitzar l’acte de l’anunci de retirada del Kun Agüero, i amb l’entrenador Xavi Hernández al capdavant, els jugadors del primer equip s’han desplaçat a la carpa de l’exposició, on se’ls ha afegit el president Joan Laporta, i han estat rebuts pels vicepresidents Rafael Yuste i Elena Fort, així com per la directora corporativa Maribel Meléndez i el director de Patrimoni i Espai Barça, Ramón Ramírez, que ha estat l’encarregat de donar les explicacions oportunes sobre el projecte i allò que representa per al futur del Club.

La plantilla blaugrana ha conegut quines són les línies mestres de tot el projecte i especialment les característiques del renovat estadi i de la resta d’instal·lacions que configuraran el nou i modern Espai Barça. Han conegut els detalls de les millores que s’han incorporat al projecte, també com es finançarà l’operació de 1.500 milions d’euros que s’invertiran per remodelar el Camp Nou i convertir-lo en un dels millors estadis del món; per la construcció del nou Palau Blaugrana, amb un petit Palau annex i la nova Pista de Gel, i un aparcament d’autobusos, i també per obrir tot el Campus Barça i convertir les instal·lacions del Club en el millor espai d’esports i entreteniment d’una ciutat europea.

 

“Si tots votem ‘Sí’, guanyarem”

Després de veure juntament amb els jugadors els vídeos que es mostren a l’exposició, Joan Laporta també ha llançat un missatge realçant el paper que tenen els jugadors per mantenir la competitivitat de l’equip i la il·lusió de socis, sòcies i aficionats del Barça. El president  també s’ha mostrat obertament a favor de la necessitat de votar “Sí” en el referèndum del diumenge. Agafant el lema de la consulta, Joan Laporta hi ha afegit una paraula “Si tots votem ‘Sí’, guanyarem”.

Aquesta visita se suma a les que estan efectuant les plantilles dels diferents equips i altres col·lectius del Club. Dies abans, ja havien visitat l’exposició els jugadors dels primers equips de bàsquet, futbol sala i handbol, així com els del Barça B de futbol i els membres de la Masia i de Barça Escola. Aquest dijous serà el torn de l’equip femení de futbol i dels equips del futbol juvenil.

Pep Guardiola anima els socis i sòcies a votar

Pep Guardiola, un barcelonista de bressol, format a la Masia, membre del ‘Dream Team’ que va guanyar la primera Copa d’Europa del Club i que ha dirigit el millor Barça de la història com a entrenador, ha tornat aquest dimecres al Club per assistir a l’acte de comiat de Sergio ‘Kun’ Aguero, llegenda del Manchester City, on hi va jugar durant deu temporades. Guardiola ha parlat també con a soci del Barça i ha animat tots els socis i sòcies a votar en el referèndum de diumenge. “Tenim l’obligació de votar, els que estem aquí i els que estem a fora; en tenim el deure. Si el Barça és especial és perquè tots els que som socis podem participar de les decisions importants i aquesta ho és. Tant sí com no. Ara que feia tant de temps que no venia a l’Estadi, l’impacte segueix sent insuperable, però evidentment les coses evolucionen i canvien, la proposta de la Junta Directiva està allà i el que hem de fer tots els socis és expressar-nos i votar, en positiu o negatiu, però ser-hi, perquè aquest Club és un transatlàntic meravellós que tirarà endavant i se’n sortirà, com ha fet sempre al llarg de tota la seva història”.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut