FC Barcelona - Boca Júniors: S’escapa la Maradona Cup (1-1, 2-4)

FC Barcelona - Boca Júniors: S’escapa la Maradona Cup (1-1, 2-4)

El títol s’ha resolt a la loteria de la tanda de penals després que Jutglà avancés els culers amb un gran gol

Diego Armando Maradona estaria content. Dos dels seus exequips li han rendit homenatge a Riad (Aràbia Saudita) en una vibrant i igualada Maradona Cup que s’ha resolt a la tanda de penals. El títol finalment ha estat per als argentins, més efectius des dels onze metres, tot i que la victòria ha semblat més propera al Barça després d’un gran gol de Ferran Jutglà a l’inici de la segona meitat. El duel també ha suposat el redebut de Dani Alves amb el FC Barcelona.

 

Dani Alves torna a un gran nivell

El duel a Riad ha arrencat amb un Barça dominador. Amo de la pilota, els de Xavi han bolcat el joc preferentment per la banda de Dani Alves, un dels jugadors més incisius del primer temps i que tornava a vestir de blaugrana més de 2.000 dies després del seu últim partit com a culer. Amb Coutinho de fals ‘9’, Dest ubicat a la banda esquerra i Ferran Jutglà exercint d’extrem dret, el Barça ha trepitjat amb perill l’àrea argentina en repetides ocasions durant els primers 20 minuts de partit.

Les ocasions, però, no eren del tot clares. Riqui Puig, Coutinho i el propi Alves ho han intentat sense sort amb xuts majoritàriament des de fora de l’àrea, mentre que Boca Júniors ho provava descaradament al contracop. S’arribava a la mitja part sense gols.

Golàs de Jutglà

L’encert culer ha aparegut de cop i volta a l’inici de la segona meitat. Una mitja volta de Ferran Jutglà després d’un control de Coutinho -molt protestat pels argentins, que reclamaven mans- ha obert el marcador per a satisfacció de l’afició congregada al Mrsool Park Stadium. Minuts més tard, un recentment incorporat Ilias Akhomach ha estat a punt de signar el segon després d’un regat exquisit.

El reguitzell de canvis ha estat continu durant la segona meitat. Entre d’altres, ha entrat Mika Màrmol, un prometedor lateral esquerre que debutava amb el primer equip. També ho ha fet, però com a titular, Àlvaro Sanz, que ha exercit de migcentre defensiu fins al minut 60, quan ha deixat el seu lloc al camp a Matheus.

Empata Zeballos i decideixen els penals

Semblava que el partit acabaria sent per als culers però una bona acció de Boca per banda esquerra en el minut 77 ha acabat amb el gol d’Exequiel Zeballos. La Maradona Cup es veia abocada als penals.

I des dels onze metres els argentins s’han mostrat infal·libles. Marcos Rojo, Izquierdoz, Pavón i Molinas no han fallat, mentre que pel Barça Dani Alves i Jutglà (amb suspens) han vist porta, però tot seguit Matheus i Guillem Jaime han errat els seus. La Maradona Cup és per a Boca Júniors.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut