Dani Alves torna a vestir la samarreta del FC Barcelona 2.032 dies després

Dani Alves torna a vestir la samarreta del FC Barcelona 2.032 dies després

L’últim partit del lateral brasiler, que ha participat en l’amistós contra el Boca Juniors a l’Aràbia Saudita, va ser la final de la Copa del Rei del 2016, contra el Sevilla

Feia 2.032 dies que Dani Alves no defensava la samarreta del FC Barcelona. I aquest dimarts, 5 anys, 6 mesos i 20 dies després de la final de la Copa del 2016 que el Barça va guanyar contra el Sevilla al Vicente Calderón (2-0), el brasiler s’ha tornat a vestir amb els colors blaugrana.

Ho ha fet contra el Boca Juniors, en l’amistós que el Barça ha jugat a l’Aràbia Saudita en l’homenatge a Diego Armando Maradona. Un partit que ha servit per viure el segon debut d’Alves com a culer, que ja va ser presentat el passat 17 de novembre però que no podrà disputar cap partit oficial fins al gener. 

El lateral ha estat titular i ha jugat els 90 minuts del partit, demostrant estar en un gran estat de forma. Ha fet un gran partit i ha aportat molt de futbol tant en atac com en defensa. També caràcter, com és ell, un competidor nat, i fins i tot ha dut el braçalet de capità en el segon temps. A la tanda de penals no s'ha posat gens nerviós i ha transformat el seu gol amb decisió. 

El comptador, a punt de tornar a posar-se en marxa

Aquesta ha estat la primera presa de contacte d’Alves sobre un terreny de joc vestit novament amb la samarreta del Barça. Però, a falta de dues setmanes perquè s’obri el mercat d’hivern i, per tant, perquè es puguin tornar a inscriure jugadors, el comptador de partits del brasiler ja està preparat per tornar a arrencar. 

Es va aturar fa més de cinc any amb 391 enfrontaments oficials, 23 gols i 23 títols, en l’etapa que va anar des de l’estiu del 2008 fins al final de la temporada 2015/16. Ara, podrà seguir sumant amb el club del seu cor.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut