Osasuna - Barça: S’escapen dos punts a El Sadar (2-2)

Osasuna - Barça: S’escapen dos punts a El Sadar (2-2)

Un gol del Chimy Ávila a pocs minuts per al final evita que els de Xavi sumin el triomf després dels gols de Nico i Abde

El FC Barcelona no ha pogut sumar el triomf a l’estadi del Sadar, contra l’Osasuna. Ha estat a punt, després dels gols de Nico, en el primer temps, i Abde, just a la represa. Però una rematada potent del Chimy Ávila des de fora l’àrea en un córner, ja en el tram final del partit, ha acabat per decidir un duel de Lliga (2-2) emocionant fins al final. Repartiment de punts, doncs, en un estadi molt difícil, que deixa els culers amb 24 punts després de 16 jornades. 

 

Inici elèctric

El Sadar ha gaudit d’un partit intens, amb aproximacions a totes dues àrees. I és que tant l’Osasuna, amb una pressió alta, com el Barça, que ha intentat crear superioritats amb la pilota, han buscat imposar-se sobre la gespa ja des de l’inici.  

A més, s’ha sumat un començament elèctric, amb gols. Concretament, un per banda. I tots dos, molt d’hora. Han obert la llauna els blaugrana, aquest diumenge de lila, a través d’una gran passada a l’esquena de la defensa de Gavi que Nico ha aprofitat per enviar al fons de la xarxa (0-1, min 12).

Un gol, el primer de Nico amb el primer equip, que malauradament per als culers ha estat neutralitzat d’estratègia, en una falta lateral de Moncayola i picada a la perfecció per David García, que ha tornat a posar les taules (1-1, min 14). 

Abde torna a avançar el Barça

1-1 que, malgrat els intents d’Abde, no s’ha tornat a moure fins a la represa, en part també perquè la pressió de l’Osasuna ha resultat molt efectiva. Però, si en el primer temps l’extrem marroquí del Barça havia estat un dels futbolistes més perillosos, en l’inici del segon temps ha estat el protagonista. I és que, com Nico, també s’ha estrenat com a golejador del Barça a El Sadar, aquest cop en una transició ràpida que ha acabat amb centrada de Dembélé i rematada de volea d’Abde que s’ha colat per l’escaire (1-2, min 49).

L’Osasuna força l’empat

L'acció, tot i uns minuts de dubtes, ha fet créixer l’Osasuna, que ha seguit lluitant. Els canvis de Budimir, Chimy Ávila o Roberto Torres han donat profunditat als d’Arrasate, empesos pel seu públic, i han posat en problemes el Barça. Finalment, en un córner, el Chimy Ávila ha caçat un refús i, amb una rematada de primeres des de fora l’àrea, ha acabat posant el 2-2 definitiu (min 86). 

Perquè el resultat ja no s’ha tornat a moure (Xavi ha fet debutar Ferran Jutglà per intentar endur-se el triomf i Luuk de Jong i Coutinho han tingut alguna arribada), així que el repartiment de punts en un duel d’alt voltatge ha estat una realitat.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut