Nico i Abde s’estrenen com a golejadors a El Sadar

Nico i Abde s’estrenen com a golejadors a El Sadar

En els últims anys, també es van estrenar en aquest estadi altres jugadors joves com Ansu Fati o Ilaix

Nico González i Abde Ezzalzouli estan vivint un somni al FC Barcelona. El migcampista gallec està sent una peça molt important en els esquemes blaugrana en aquest inici de temporada, mentre que l'extrem ha agafat protagonisme amb l'arribada de Xavi Hernández a la banqueta. I aquest diumenge, a El Sadar, tots dos han viscut un dia molt especial: el del seu primer gol amb el Barça.

Des del seu debut oficial, davant la Reial Societat en la primera jornada de la Lliga, Nico ja ha disputat 17 partits entre la Lliga i la Champions, 11 com a titular.  Contra l’Osasuna, i després d'acumular 903 minuts amb el primer equip, ha aprofitat una bona passada a l'esquena de la defensa de Gavi per enviar la pilota al fons de la xarxa i estrenar-se com a golejador (0-1, min 12). Un moment per al record de Nico, que espera que sigui el primer de molts. 

Igual que Abde que, després d'intentar-ho en el primer temps, ha tingut el seu premi a la represa. En una transició ràpida, després d'una centrada de Dembélé i amb una rematada de volea que s'ha colat per l'escaire (1-2, min 49). Un golàs que arriba després de 6 partits amb el primer equip, 3 com a titular, i 262 minuts disputats. 

RUIZ2551

Un Osasuna - Barça que, a més, deixa una dada més: la primera vegada al segle XXI que dos jugadors del Barça menors de 20 anys marquen en un mateix partit de Lliga.

El Sadar, talismà per als joves blaugrana

No son els primers jugadors joves que s’estrenen com a golejadors del Barça a Pamplona. I és que, a banda de Nico (19 anys i 343 dies) i Abde (19 anys i 360 dies), en els últims anys Ansu Fati i Ilaix Moriba també van marcar el seu primer gol en aquest Estadi. 

 

Ilaix ho va fer el 6 de març del 2021, amb 18 anys i 46 dies. Ansu, per la seva part, ho va fer el 31 d’agost del 2019, quan tenia 16 anys i 304 dies, el mateix dia que es va estrenar com a golejador un altre exblaugrana, Arthur Melo.

Debut oficial de Ferran Jutglà

No ha marcat, però sí que ha jugat. En la seva primera convocatòria amb el primer equip, Ferran Jutglà ja ha tingut minuts amb la samarreta del Barça.

Amb 22 anys, el futbolista de Sant Julià de Vilatorta ha fet el seu debut oficial al minut 90 d'aquest Osasuna - Barça, substituint precisament Ez Abde. Cal recordar que Jutglà viu la seva primera temporada a l'entitat blaugrana i està sent una peça clau al Barça B.

2021-12-12 OSASUNA-BARCELONA 52

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut