Punt i final a la ratxa de presències consecutives als vuitens de la Champions

Punt i final a la ratxa de presències consecutives als vuitens de la Champions

El Barça no podrà ser per 18è any seguit entre els 16 millors del continent i jugarà ara l’Europa League

No ha pogut ser. El FC Barcelona no ha guanyat a Munic i la victòria del Benfica sobre el Dinamo de Kíev en l’altre partit del grup l’ha deixat fora de la Lliga de Campions. D’aquesta manera, els culers veuen finalitzada una espectacular ratxa de 17 anys consecutius (enguany hauria estat el 18è) classificant-se per als vuitens de final de la Champions.

El FC Barcelona no faltava entre els 16 millors equips del continent des de la temporada 2003/04, quan l’equip no va assolir la classificació per a la Champions després d’haver quedat sisè en la Lliga 2002/03.

Ara, l'Europa League

Fora de la Champions League, el FC Barcelona haurà de centrar-se a partir del mes de febrer en conquerir l’únic títol que li falta al seu palmarès: l’Europa League (antiga Copa de la UEFA). Els homes de Xavi Hernández coneixeran aquest dijous a la nit els seus possibles rivals a la ronda dels setzens de final, en un sorteig que tindrà lloc el proper dilluns 13.

Al FC Barcelona li tocarà un dels segons de grup de l’Europa League, i mai un rival de la mateixa Lliga. A partir d’aquí, un objectiu clar: superar quatre eliminatòries i arribar a la final de Sevilla del proper 18 de maig del 2022.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut