Pedri:

Pedri: "Estic convençut que millorarem amb Xavi"

El recentment guanyador del Trofeu Kopa, ha parlat de l'actualitat blaugrana en una entrevista per a France Football

Pedri González, flamant guanyador del Trofeu Kopa 2021 fa tot just una setmana, ha parlat de diversos temes d'actualitat en una entrevista concedida a France Football. El jove migcampista canari, que actualment es troba lesionat i encara no ha pogut debutar sota les ordres de Xavi Hernández, ha assegurat: "Estic convençut que millorarem amb Xavi. Té una idea molt clara de joc".

A més, el '16' culer explica també que "estic molt feliç amb el Trofeu Kopa, és la recompensa al treball ben realitzat durant tot l'any i és increïble ser el guanyador, però els títols col·lectius són els més importants". I afegeix: "Espero que només sigui el començament. És un orgull succeir a dos monstres com Mbappé i De Ligt, són uns cracs i el futur és d'ells".

També, Pedri s'ha referit a dos ídols de la història culer, explicant que "no sempre estem acostumats a veure que els migcampistes siguin recompensats, Xavi i Iniesta, per exemple, mai han guanyat la Pilota d'Or". 

Els millors moments de la temporada

Quant als seus dos moments més especials del curs passat, Pedri ho té clar: "El partit contra la Juventus a Torí seguirà sent especial, va ser la meva primera titularitat a la competició, i a sobre vam guanyar i l'equip va fer un gran partit. L'altre moment és jugar al costat de Leo Messi, és fàcil divertir-se. Cada cop que jugava amb ell, el buscava. No et fas preguntes, saps que farà les coses molt bé".

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut