Els millors partits de Pedri com a culer

Els millors partits de Pedri com a culer

El jove futbolista canari ha guanyat el premi Golden Boy com a millor futbolista europeu sub-21. A continuació repassem quins han estat els seus 5 millors partits amb el Barça que l’han portat a rebre aquest reconeixement

Pedri Gonzaléz ha estat escollit com a guanyador del Golden Boy que atorga cada any el reconegut diari italià Tuttosport al millor jugador europeu sub-21. El migcampista canari ha sorprès a tot el món del futbol realitzant una magnífica temporada en el seu primer any com a culer que li han permès superar a jugadores de primer odre mundial com Jude Bellingham, Mason Greenwood o Jamal Musiala en la cursa per ser el millor jugador jove de l’any. Repassem quins han estat els seus millors partits i com ha arribat a guanyar aquest prestigiós trofeu.

Barça – Ferencvaros (5-1)

Pedri es va estrenar com a golejador del primer equip en la primera jornada de la fase de grups de la Champions League al Camp Nou contra el Ferencvaros hongarès. El ‘16’ blaugrana va anotar el darrer gol de la golejada culer despès d’una gran jugada d’Ousmane Dembélé. Amb aquest gol es va convertir en el tercer jugador més jove del Barça en marcar a Europa, després d’Ansu Fati i Bojan.


Barça – Betis (5-2)

Dies després d’estrenar-se com a golejador contra el Ferencvaros, Pedri va anotar el seu primer gol en Lliga contra el Betis. El futbolista de Tenerife que va disputar els 90 minuts deixant jugades de primer nivell, va tancar la golejada culer amb un gol en el darrer minut de partit gràcies a una gran passada de Sergi Roberto. En aquests primers mesos de competició, Pedri ja s’havia consolidat com una de les peces clau del l’esquema de Ronald Koeman.


Juventus –  Barça (0-2)

El partit consecratori de Pedri amb el Barça va arribar a la Champions League. Sota l’atenta mirada de tot Europa, el migcampista culer va deixar una verdadera exhibició de futbol associatiu al Juventus Stadium que van permetre a l’equip sumar una victòria clara contra l’equip torinès. Amb tan sols 17 anys va ser el millor jugador d’un partit d’alta exigència. Va disputar els 90 minuts sumant 4 regats, una precisió de passada del 95 % i recuperant fins a 6 pilotes. Unes dades que mostren el partit tan complet que va realitzar el futbolista canari.


Athletic Club –  Barça (2-3)

Pedri González va deixar una nova exhibició a La Catedral. El futbolista nascut a Tenerife va obrir la llauna culer amb una precisa rematada de cap despès d’una gran passada de Frenkie De Jong. Pocs minuts després, va arribar la genialitat del partit. Una espectacular passada sense mirar d’esperó trepitjant la pilota de Pedri, va deixar a Leo Messi sense oposició per anotar el segon gol blaugrana. Pedri tornava a ser decisiu per ajudar a l’equip a sumar una victòria en un dels camps més difícils de la competició.


Athletic Club – Barça (0-4)

En la seva primera temporada com a culer, Pedri ja va aconseguir el seu primer títol oficial: la Copa del Rei. El migcampista blaugrana va disputar 81 minuts a la final que es va disputar a La Cartuja i va ser un dels homes més destacats del partit. Pedri va controlar en tot moment la medul·lar culer i va ser una peça fonamental per aconseguir la golejada final.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut