Cinc retrobaments especials per a Xavi

Cinc retrobaments especials per a Xavi

Fins a cinc jugadors de l’actual plantilla van coincidir amb l’etapa del de Terrassa com a jugador

Sergio Busquets, Gerard Piqué, Jordi Alba, Sergi Roberto i Ter Stegen. Amb aquests cinc jugadors del primer equip va coincidir Xavi Hernández anteriorment en la seva etapa com a futbolista blaugrana. I amb la majoria d’ells no van ser pocs els partits en els quals van compartir vestidor.

Sergio Busquets

Amb Sergio és el jugador que més temporades va coincidir Xavi Hernández com a futbolista. Set temporades junts, amb Sergio com a jugador del primer equip i compartint vestidor i que, juntament amb Andrés Iniesta, van formar un migcamp de somni que va passar a la història del Barça. Fins a 280 partits van coincidir Sergio Busquets i Xavi Hernández com a jugadors del Barça. 

Gerard Piqué

Gerard Piqué i Xavi Hernández també van compartir set temporades com a jugadors del primer equip, des del curs 2008/09 fins al 2014/15 en què Xavi va acomiadar-se com a futbolista blaugrana. En aquest temps el central i el migcampista van disputar 261 partits plegats i van formar part d’una de les èpoques més daurades de la història del Club. Piqué un dels puntals de la defensa i Xavi del mig del camp d'uns anys gloriosos per al barcelonisme. 

Jordi Alba

El lateral de L’Hospitalet i el de Terrassa van coincidir en 90 partits en tres temporades. En aquest període el Barça va conquerir cinc títols: dues Lligues, una Champions (2014/15), una Copa del Rei (2014/15) i una Supercopa d’Espanya (2013/14). El lateral esquerre d'un Barça estel·lar amb Xavi al mig del camp. 

Sergi Roberto

En el cas de Sergi Roberto, com Sergio Busquets, va coincidir amb Xavi alguns partits quan encara era jugador del Barça B. Com a futbolista del primer equip van ser cinc temporades compartint vestidor, un total de 35 partits jugats junts en el terreny de joc en uns cursos en què Sergi Roberto anava guanyant cada vegada més protagonisme. 

Ter Stegen

Amb el porter alemany és dels cinc jugadors amb qui va compartir vestidor el que menys partits va jugar. La darrera temporada de Xavi Hernández com a futbolista va coincidir amb l’arribada del porter alemany. En 13 duels el tècnic blaugrana va jugar juntament amb el porter alemany, amb la curiositat que van sumar 11 victòries i dues derrotes.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut