Eric Garcia:

Eric Garcia: "Estem preparats tant mentalment com físicament"

El central blaugrana ha parlat en la prèvia del Dinamo de Kíev - FC Barcelona de la importància del duel a Ucraïna

El FC Barcelona juga aquest dimarts un duel crucial a la Champions, contra el Dinamo de Kíev. I els jugadors del primer equip són molt conscients que aquest enfrontament de la quarta jornada significa més que tres punts. Així ho ha deixat clar Eric Garcia en la prèvia d'aquest Dinamo - Barça, ja que, en roda de premsa, ha comentat que "aquest partit és molt important, perquè si guanyem passem a dependre de nosaltres mateixos". 

 

Malgrat tot, sap que no serà fàcil: "Tots sabem de la seva dificultat, tant pel viatge, com per la temperatura com pel mateix rival. Aquí no ens van posar les coses fàcils i ara allà no serà una excepció. Però l'equip està preparat mentalment i físicament".

A més, comptarà amb novetats importants a les seves files: "Frenkie (De Jong) i Ronald (Araujo) són clau per a nosaltres i Ansu i Ousmane (Dembélé) són futbolistes diferencials. Que ja hagin entrat a la convocatòria és una notícia molt bona", ha afegit. 

Però, a banda de parlar d'aquest Dinamo de Kíev - Barça, Eric Garcia també ha repassat el seu estat de forma i el de l'equip: 

Els seus primers mesos al Barça

"Quan vaig prendre la decisió de venir aquí estava molt convençut i no la canviaria. Tenim un gran equip i, tot i que els resultats no estan sent els que volíem, queda molta temporada. És un equip competitiu".

"Últimament m'estic trobant molt bé, amb confiança, més còmode. Tinc moltes ganes de seguir ajudant l'equip".

"Sóc el primer en ser autocrític i sé quan he de millorar les coses. El meu entorn també és exigent. Però estic molt tranquil. Sé que he tingut partits en què ho podria haver fet millor, però porto molt de temps treballant en millorar. Tant de bo pugui estar molts anys al Barça i ajudar al màxim l'equip".

El moment de l'equip

"Som conscients que hem de millorar en totes les facetes, tant l'ofensiva com la defensiva. Estic convençut que, amb tot el que estem treballant, millorarem".

"El Sergi està ajudant l'equip. Ens hem de fer més forts. Hem tingut resultats que no ens han acompanyat, però estic segur que amb les pinzellades de l'entrenador i si aconseguim bons resultats anirem creixent".

"L'equip està bé mentalment, tot i que no estem en un bon moment. Però estem motivats, amb ganes de canviar la situació. Ens en sortirem".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut