Sergi: “Vull que la plantilla es retrobi amb l’alegria”

Sergi: “Vull que la plantilla es retrobi amb l’alegria”

El nou tècnic interí del primer equip assegura que el repte és que els jugadors s’endollin ràpid per revertir la situació actual

Sergi Barjuan s’ha descrit com “un guanyador” en la seva roda de premsa de presentació com a nou tècnic interí del primer equip, que s’ha dut a terme aquest divendres a la Ciutat Esportiva, en la qual ha estat acompanyat pel president Joan Laporta. “Vull donar les gràcies al Club i enviar una abraçada molt gran a Ronald Koeman, amb qui he treballat colze a colze fins ara”, ha declarat.

 

El tècnic de Les Franqueses del Vallès ha explicat els principals reptes que tindrà durant aquest període a la banqueta del Camp Nou, fins que el Club trobi un substituït definitiu a Ronald Koeman. “Vull que la plantilla es retrobi amb l’alegria i que gaudim jugant a futbol”, ha expressat. Per a Sergi Barjuan també serà clau “intentar endollar tots els jugadors per revertir la situació” i ha explicat la importància d’estar “tots units”, afició inclosa. 

L’entrenador interí del primer equip ha reconegut la dificultat pel poc marge de temps abans del següent partit, que serà aquest dissabte contra l’Alabès. “Quan jugues dimecres-dissabte-dimecres hi ha poc marge de treball. No han passat ni 24 hores [des del seu nomenament] i és una situació d’estrès que cal dominar com abans millor”, ha declarat.

Quins canvis tindrà l’equip de Sergi respecte el de Koeman? El nou tècnic ha parlat de “conceptes” a repassar, ja que els jugadors no han canviat. “Els jugadors són els mateixos, però els conceptes poden canviar una mica. El repte el tenen els jugadors, que ja han demostrat del que són capaços. Els jugadors han de creure en el que volem”, ha afirmat.

Contra l'Alabès, sense Ansu Fati

Sobre el primer dels seus rivals, l’Alabès, Sergi Barjuan ha advertit de la bona dinàmica en què es troba el conjunt de Javi Calleja: “És un equip que ha anat a millor. Porta dues victòries seguides i han canviat el sistema”. Ha destacat el nom de Luis Rioja, l’extrem blanc-i-blau que “pot causar problemes amb la seva velocitat”.

A més, el tècnic ha confirmat l'absència d'Ansu Fati i ha deixat oberta la possibilitat del retorn d'Ousmane Dembélé, qui ha tornat a exercitar-se amb la resta del grup aquest divendres.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut