PRÈVIA | FC Barcelona - Alabès: Una estrena on només val guanyar

PRÈVIA | FC Barcelona - Alabès: Una estrena on només val guanyar

Sergi Barjuan debutarà com a primer entrenador blaugrana aquest dissabte (21 hores) al Camp Nou amb la necessitat imperial de sumar tres punts

Entrenador nou, victòria segura. Sergi Barjuan intentarà fer bona aquesta màxima aquest dissabte 30 d'octubre (21 hores) davant l'Alabès. Amb el Camp Nou com a escenari, el de Les Franqueses del Vallès té com a objectiu principal iniciar la seva trajectòria com a tècnic barcelonista embutxacant-se les tres unitats. 

I és que després de dues derrotes seguides en Lliga, el Barça té la necessitat imperial de guanyar. Davant l'Alabès, un elenc que encadena una successió de cinc partits sense puntuar a l'Estadi. 

El rival 

Entrenador: Javier Calleja. Com a tècnic dels vitorians no ha registrat cap duel davant el Barça. Ara bé, sí com a tècnic del Vila-real. En els sis enfrontaments dirigint el submarí groc, no va ser capaç de guanyar els blaugranes: cinc derrotes i un empat.

També serà el primer duel entre Barjuan i Calleja. Però, curiosament, ambdós entrenadors es van enfrontar com a futbolistes.  

El golejador: Joselu, amb tres dianes encapçala aquesta llista. Poc prolífica, perquè els babazorros només han anotat cinc dianes lligueres, que les completen el central Laguardia i el migcampista Loum Ndiaye, amb un gol cadascun. 

Classificació: Després de la darrera victòria en Lliga davant l'Elx (1-0), El Glorioso va sortir de les posicions de descens i ara ocupa la 16a plaça amb nou punts. Unes unitats sumades gràcies a tres victòries, les dues últimes seguides. Perquè els albiazules han perdut a resta de les set jornades. 

Ressaltar els precedents de color blaugrana

  • El Barça no perd al Camp Nou contra l'Alabès des del 10 de setembre del 2016. Des de llavors, els blaugranes s'han endut cinc triomfs seguits. El darrer, el curs passat per 5-1. 
  • A més, els culers han sortit victoriosos en vuit dels seus últims nou enfrontaments de Lliga contra l'elenc de Vitòria. Però el precedent del curs passat a l'Estadi de Mendizorrotza posa en alerta els barcelonistes. Un empat a 1 contra un equip concentrat en defensar. 

 

Sergi Barjuan: "A través de la possessió volem trobar les seves debilitats" 

No serà la primera vegada que el nou tècnic interí del Barça jugui contra l'Alabès. Perquè ja ho va fer com a futbolista. No obstant això, sí que s'estrenarà dirigint la banqueta barcelonista contra els de Calleja. I ho farà amb les idees clares: "L'estil de joc blaugrana és innegociable. Volem tenir la possessió per trobar les seves debilitats", va declarar en la roda de premsa de la seva presentació. Tot per arribar a la victòria: "Sóc guanyador i els futbolistes, també", va remarcar abans de la seva estrena en l'àrea tècnica barcelonista. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut