Agüero s'estrena com a golejador blaugrana

El Kun va marcar el seu primer gol com a culer al Clàssic contra el Reial Madrid

El Kun Agüero va disputar el seu primer Clàssic i ho va fer veient porteria, marcant també el que és el seu primer gol com a culer. Tot i així, la primera diana d'Agüero no va servir per treure un resultat positiu, i el Barça va caure davant el Reial Madrid (1-2).

El '19' blaugrana va entrar a la segona part, substituint Ansu Fati als 74 minuts. En poc més de 20 minuts sobre la gespa, el Kun va aportar la seva qualitat a l'atac blaugrana i, finalment, va trobar el premi del gol.

Pràcticament en la darrera acció del partit, l'argentí va caçar dins l'àrea una bona centrada de Dest des de la dreta per enviar al fons de la xarxa la pilota i anotar l'1-2 definitiu.

Cinc debutants

A part del Kun, també van debutar en un Clàssic Eric Garcia, Gavi i Memphis, tots tres com a titulars, i també Luuk de Jong, que, com Agüero, va entrar en la segona part.

I una dada més: Agüero és el quart blaugrana del segle XXI que marca el seu primer gol amb el Barça a la Lliga davant el Reial Madrid, després de Piqué, Mathieu i Arturo Vidal.

9è argentí blaugrana al Clàssic

A més, Agüero es va convertir en el 9è jugador argentí que juga un Clàssic com a blaugrana en aquest segle XXI. A part del davanter, també ho han fet Leo Messi, Mascherano, Saviola, Bonano, Gabi Milito, Riquelme, Sorín i Maxi López. A part de Messi, només Agüero ha estat capaç de veure porteria davant el Reial Madrid.