Els 22 convocats contra el Dinamo de Kíev

Els 22 convocats contra el Dinamo de Kíev

Ronald Koeman ha citat els mateixos futbolistes que van aconseguir la victòria davant el València tret d’Eric, que està sancionat

Segon partit de la setmana i tercera jornada de la fase de grups de la Lliga de Campions. El Barça rep el Dinamo de Kíev de Mircea Lucescu al Camp Nou aquest dimecres a les 18.45 hores.

La convocatòria de Koeman per a aquest matx és la mateixa que contra el València el passat diumenge, tret d’Eric Garcia que està sancionat: Ter Stegen, Dest, Piqué, Sergio, Riqui Puig, Memphis, Ansu Fati, Demir, Neto, Coutinho, Lenglet, L. De Jong, Jordi Alba, Kun Agüero, S. Roberto, F. De Jong, O. Mingueza, Umtiti, Iñaki Peña, Nico, Gavi i Balde. Són baixa per lesió R. Araujo, O. Dembéle, Braithwaite i Pedri.

Última sessió a la Ciutat Esportiva

Aquest dimarts al matí els homes de Ronald Koeman han fet una última sessió d’entrenament prèvia al partit d’aquest dimecres per acabar de perfilar els últims detalls.

 

En acabar la sessió, Sergio Kun Agüero i Ronald Koeman han sortit en roda de premsa com a prèvia del partit contra els ucraïnesos.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut