Ansu Fati torna a la titularitat 344 dies després

El davanter blaugrana va tornar a sortir d’inici en un partit un cop superada la seva lesió... i ho va fer amb un bon gol

Ansu Fati cada cop es troba més en forma. Un cop superada la seva lesió, el davanter blaugrana continua acumulant minuts de competició. Contra el València, de fet, va tornar a ser titular, 344 dies després de fer-ho per darrer cop en el Barça – Betis del 7 de novembre del 2020 en què es va lesionar. El seu retorn a l’onze, a més, es va culminar amb un nou gol, el segon en els quatre partits que ha disputat aquest curs fins ara (116 minuts en total).

Així, el ‘10’ del Barça suma un gol cada 58 minuts, un registre que demostra que es troba bé, amb la seva capacitat golejadora intacta.

Contra el València, Ansu Fati va ser un dels jugadors més actius, ja que va ser un dels principals encarregats de portar el perill atacant. No només va fer l’empat (1-1, min 13), amb un gran gol, sinó que també va forçar el penal que es va encarregar de transformar Memphis per capgirar el marcador (2-1, min 41).

El València, un rival de gran record

Aquest no ha estat l’únic gol que ha marcat Ansu Fati contra el conjunt valencià. I és que el blaugrana guarda un gran record del seu primer partit davant dels xes. Va ser, també, al Camp Nou, el 14 de setembre de 2019. Aquell dia, Ansu es va convertir en el jugador més jove en ser titular al Camp Nou, en el més jove en marcar i assistir en un mateix partit de la història de la Lliga i en el golejador més jove al Camp Nou. Tenia 16 anys i 318 dies.