Barça - Granada: Remuntada incompleta contra el Granada (1-1)

Barça - Granada: Remuntada incompleta contra el Granada (1-1)

Araujo ha rescatat un punt en el 90' després que el Barça anés per darrere durant tot el partit

Sota un intens diluvi arribava la jornada cinc de la Lliga al Camp Nou. El Barça, buscant recuperar sensacions després de la derrota europea, rebia a un Granada que aquesta temporada encara no ha conegut la victòria.

 

A remolc des de l'inici

No ha arrencat bé el partit pels interessos del FC Barcelona. En els primers compassos del joc, el Granada ha aprofitat el refús d'un córner per col·locar una nova centrada al cor de l'àrea de Ter Stegen i que ha estat rematada per Domingos Duarte al fons de la xarxa. S'avançaven els rivals quan la pilota començava a rodar.

El Barça ha intentat baixar les revolucions i anar-se imposant sobre el terreny de joc, però de nou el Granada ha posat la por al cos dels blaugranes. Als deu minuts, una nova internada pel carril esquerra ha servit perquè el Granada generés perill, però la volea de Jorge Molina ha sortit fregant el travesser de Ter Stegen.

Els blaugranes desperten...

Passat l'ensurt, aquesta vegada sí que el Barça s'ha fet amb el timó del partit i ha començat a apropar-se a l'àrea rival a partir d'un actiu Memphis. També a la sortida d'un córner el Barça ha tingut la primera gran ocasió per anivellar el duel, però el remat de Sergi Roberto s'ha topat amb la fusta.

Quan el descans ja estava al caure, el Barça ha fet una embestida final que ha propiciat un festival d'ocasions però que no ha rebut el premi de l'empat. Araujo ha disposat de la més clara, però una gran estirada del porter 'nazarí' ha evitat un gol que l'uruguaià ja celebrava. El propi Araujo, Mingueza, Busquets i Dest ho han intentat en els instants finals del primer temps, però el Barça ha enfilat el camí cap als vestidors per darrere en el marcador.

...però sense punteria

Ronald Koeman ha intervingut i a la segona part Luuk de Jong s'ha convertit en el segon canvi de l'equip substuint a Sergi Roberto. Abans, però, Balde havia hagut de marxar per problemes físics, sent Mingueza el seu recanvi. No ha sortit igual d'insistent el Barça en el segon temps, però des del domini del joc ha generat dues clares ocasions que Memphis no ha pogut transformar en el primer quart d'hora.

Amb el Granada renunciant a la faceta ofensiva, el Barça ha superat una fase de passivitat per tornar a arremetre contra la porteria visitant. Els blaugranes han penjat una pilota darrere una altra a l'àrea 'nazarí', i Luuk de Jong a punt ha estat d'estrenar-se amb un remat que incomprensiblement no ha trobat la xarxa.

Araujo troba el premi 

No arribava el gol i el Barça ja desesperava, però finalment ha estat Araujo qui ha aconseguit la merescuda recompensa. Després de ser el jugador més insistint al llarg de tot el partit, el central blaugrana ha rematat de cap una centrada de Gavi, que havia substituit a Coutinho minuts abans, i ha fet l'empat al 90' davant d'un Camp Nou rendit a l'uruguaià. 

El Barça ha seguit intentant buscar la victòria i endur-se els tres punts durant el temps afegit, però el Granada ha aconseguit interrompre el ritme i la remuntada ha quedat incompleta.

No hi haurà massa temps per descansar, doncs el dijous els blaugranes afronten una nova prova al Nuevo Mirandilla davant el Cadis.

Fitxa tècnica

Barça1
Granada, 1

Barça: Ter Stegen, Dest, Araujo, Eric Garcia, Balde (Mingueza, min 42), Sergio (Riqui Puig, min 74), F. de Jong, Sergi Roberto (Luuk de Jong, min 46), Coutinho (Gavi, min 60), Memphis, Demir (Piqué, min 74).

Granada: Maximiano, Escudero (Carlos Neva, min 46), Abram (Germán, min 78), Duarte, Quini, Milla, Monchu, Eteki (Montoro, min 30), Machís, Puertas (Gonalons, min 66), Jorge Molina (Luis Suárez, min 66).

Gols: 0-1, Domingos Duarte (min 2), 1-1, Araujo (min 90)

Àrbitre: Santiago Jaime Latre. Groga a Mingueza, Araujo i Piqué (Barça) i Montoro, Gonalons, Maximiano, Monchu, Quini i Bacca (Granada).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut