Koeman: “Podem fer mal al Bayern”

Koeman: “Podem fer mal al Bayern”

El tècnic neerlandès ha comparegut en la prèvia de l'estrena de la Champions per analitzar les claus del partit davant el conjunt alemany

Ronald Koeman ha recalcat la importància de "competir" en l'estrena de la Lliga de Campions 2021/22.

 

L'entrenador culer ha comparegut en la prèvia del FC Barcelona - Bayern de Munic per analitzar el partit i exterioritzar que la plantilla està preparada "per fer mal a un contrari complicat". 

El rival 

"Sabem perfectament que el Bayern és un gran equip, amb qualitat individual i contrastada. Serà un partit complicat. Tenim ganes de competir a la Champions i intentarem treure un bon resultat en aquesta estrena"

"Hem tingut canvis en l'equip i necessitem temps. Però en el futbol no hi ha molt de temps, i davant el Bayern és un partit interessant on podem treure bones conclusions sobre en quin punt estem contra un rival complicat, que aspira al màxim"

Les claus del partit 

"És important tenir la pilota i buscar els espais per treure la pilota ben jugada des del darrere. Hem de controlar les transicions ràpides del Bayern, són molt forts i no podem perdre pilotes"

La plantilla blaugrana 

"Sóc un entrenador que dóna oportunitats als jugadors joves. Busco el millor per al Club i estem en una situació complicada, però estem millorant coses. Els jugadors joves són el futur del Club"

"Hem canviat coses a l'equip. El futur del Club és important i demà tenim una oportunitat interessant per demostrar que podem competir"

"Físicament estem molt bé. Els internacionals han tingut descans i la resta ha fet entrenaments durs per estar preparats en l'àmbit físic"

L'últim precedent

"Estem parlant de fa poc temps i amb jugadors de l'actual plantilla que van patir. Però ara tenim la possibilitat de revertir aquell resultat. Hem de ser forts, buscar un partit d'alta intensitat i exhibir el nostre estil. Tenim bons jugadors, amb molta qualitat tècnica, per fer mal al Bayern"

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut