Sergio:

Sergio: "Sabem que serà difícil, però som ambiciosos"

El capità del Barça ha comentat que l’equip es troba "amb moltes ganes i il·lusió de començar la competició"

Tot preparat per a l’inici de la Lliga de Campions 21/22. El FC Barcelona rep aquest dimarts, a partir de les 21 hores al Camp Nou, el Bayern de Munic, en la primera jornada de la fase de grups. Un autèntic partidàs, en què els jugadors del Barça es troben "amb moltes ganes i il·lusió per tal de començar de nou una competició tan especial".

Així ho ha confirmat el capità Sergio Busquets, que ha participat en la roda de premsa prèvia d’aquest Barça – Bayern. Sergio també ha comentat que "serà clau treure un bon resultat" i que esperen "estar en el nostre millor nivell per poder treure aquesta victòria que seria tan important per començar". 

Malgrat tot, és conscient que no serà gens fàcil: "El Bayern és un rival molt difícil, intens, complet, sòlid, que domina totes les facetes del joc i que també vol començar bé aquesta Champions en un grup tant complicat com el nostre". 

A més a més, Sergio ha parlat sobre un dels noms propis de l’actualitat blaugrana, Memphis Depay, així com de la situació actual i de l’inici de la nova etapa: 

Sobre Memphis

"Memphis ha començat molt bé, no només amb gols i assistències sinó també en la feina. Ha estat un bon fitxatge i tant de bo sigui l’inici d’un jugador molt important per aquest Club. Ha connectat molt bé amb l’afició, ha il·lusionat. A més, s’ha adaptat molt bé i en tot moment la seva predisposició ha estat molt bona. És molt obert i està sempre pendent d’aprendre-ho tot, de conèixer els companys i de crear bon ambient. Sempre son benvinguts els jugadors així."

Sobre la nova etapa

"És molt important com estem a nivell col·lectiu. Sabem que no tenim al Leo, però estem il·lusionats amb una nova etapa. Sempre som conscients de la dificultat, però tenim molta ambició."

"Toca afrontar-la de la millor manera possible. Hem d’estar mentalitzats amb el que volem fer al camp."

"Tenim confiança en l’entrenador, en tot el cos tècnic i en els jugadors. Venim d’un moment molt complicat, amb molts canvis, però tots els que seguim aquí remem en la mateixa direcció."

"La marxa de Messi ens va deixar en estat de shock, amb unes sensacions difícils de digerir. Va ser dur, però ara hem d'intentar canviar el xip."

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut