L'Athletic, el rival preferit de Griezmann

L'Athletic, el rival preferit de Griezmann

El crack francès ha participat en 15 gols en partits de Lliga contra l'Athletic Club, veient porteria nou vegades i repartint sis assistències

El FC Barcelona visitarà el Nuevo San Mamés el proper dissabte a les 22.00 hores en motiu de la segona jornada de la Lliga 2021/22. Després de la victòria en el debut contra la Reial Societat (4-2), els blaugranes buscaran repetir triomf i Antoine Griezmann segur que voldrà estrenar-se en aquesta Lliga davant d'un dels seus rivals predilectes.

La història de Griezmann i l'Athletic Club ve de lluny. Quan va arribar a la lliga espanyola amb la Reial Societat el francès va participar fins a vuit vegades en el derbi basc i ja va començar a deixar pistes del que venia. Després de quedar-se sense marcar en els quatre primers partits, Griezmann va veure porteria en els tres següents, sumant així tres gols amb la samarreta de la Reial Societat.

Un cop concretat el seu traspàs a l'Atlètic de Madrid, Griezmann no va deixar perdre costums i va mantenir el seu idili amb l'Athletic Club, demostrant-ho ben aviat. Vestint la samarreta atlètica, va endosar un hat-trick en el primer partit que va disputar contra l'Athletic Club, garantitzant una gran victòria a San Mamés (1-4). En el club madrileny, Griezmann va participar en 10 gols en 10 partits, fent cinc gols i cinc assistències.

Ja al FC Barcelona, el '7' blaugrana ha aconseguit mantenir la seva relació especial amb l'equip basc. Tot i no poder participar en cap gol en la seva primera temporada a Can Barça, en el segon curs Griezmann ja va trobar el camí i actualment encadena una ratxa de tres partits veient porteria: doblet en la Supercopa, gol a la Lliga i gol a la final de Copa. A més, també ha aconseguit repartir una assistència en els set partits que ha jugat contra l'Athleti Club.

Fins al moment, les dades no enganyen. Després d'haver disputat 22 partits de Lliga contra l'Athletic, Griezmann ha participat en 15 gols, veient porteria nou vegades i entregant-ne sis. A més, en els partits en que Griezmann ha marcat el seu equip mai ha perdut, sumant sis victòries i un empat.

Després d'haver arribat al centenar de partits amb l'escut blaugrana, Antoine tindrà aquest dissabte una nova oportunitat per seguir augmentant el bagatge davant del que és el seu rival preferit.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut