Griezmann: “Estic orgullós i feliç d'arribar als 100 partits”

Griezmann: “Estic orgullós i feliç d'arribar als 100 partits”

En el primer matx del curs, el davanter de Mâcon va firmar la seva aparició número 100 amb l'elàstica del FC Barcelona

Antoine Griezmann va començar la temporada amb una efemèride. El davanter culer va firmar el seu partit número 100 amb el FC Barcelona. I ho va fer amb focus atacants. "Estic orgullós i feliç d'arribar a aquesta xifra", ha exterioritzat el davanter als micròfons del Club. 

L'atacant de Mâcon va aterrar a Barcelona l'estiu del 2019 procedent de l'Atlètic de Madrid. D'aquesta manera, va iniciar el seu tercer curs com a blaugrana amb aquest centenari de matxs. Contra la Reial Societat, elenc que el va veure créixer com a futbolista, va assolir aquesta xifra redona, desglossada en 78 partits de Lliga, 16 de Champions, 9 de Copa i 3 de Supercopa d'Espanya. 

Contra l'elenc donostiarra, Griezmann no va poder acréixer les seves estadístiques anotadores. Però, ha ressaltat que "va ser important començar guanyant davant l'afició, que feia molt que no la veiem. Va sortir un bon partit i tant de bo puguem guanyar davant l'Athletic". 

Una tisora lleugerament desviada i un cop de cap al travesser van topar contra l'augment de gols del gal. Ara bé, ha indiciat que l'important és "treballar per a l'equip". Recordar, però, que el blaugrana és el segon màxim golejador francès del Barça. 35 dianes en els seus tres anys a la Ciutat Comtal. La posició d'or l'ocupa Thierry Henry, amb 49 gols, mentre que en el bronze hi trobem Giuly, amb 26.

"Tant de bo pugui arribar a 100 més i seguir donant-ho tot i fent història amb aquest Club. Vull ajudar tant dins com fora del camp, en atac i en defensa, i gaudir amb el Barça", ha conclòs Antoine Griezmann. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut