Es compleix un any de la presentació de Ronald Koeman com a entrenador del FC Barcelona

Es compleix un any de la presentació de Ronald Koeman com a entrenador del FC Barcelona

El passat 19 d'agost de 2020, el tècnic neerlandès va aterrar a la banqueta blaugrana. Repassem les estadístiques des de la seva arribada

Tal dia com avui fa un any, Ronald Koeman es convertia en l'entrenador del FC Barcelona. El 19 d'agost de 2020, l'heroi de Wembley tornava al Camp Nou per iniciar la seva etapa com a tècnic culer. Un any després d'aquesta efemèride, repassem els números que ha registrat a la banqueta blaugrana. 

mini_2020-08-19 PRESENTACION KOEMAN 30

- 55 partits 

Fins a la data d'avui, el cinquè entrenador holandès del FC Barcelona s'ha apuntat 55 matxs dirigint l'elenc culer. 39 de Lliga, vuit de Champions, sis de Copa del Rei i dos de Supercopa d'Espanya. 

- 35 victòries 

Ronald Koeman s'ha emportat la dolçor de la victòria en 35 ocasions; 11 derrotes i nou empats completen el seu balanç. La majoria de triomfs, concentrats en el torneig regular 2020/21. On es va embutxacar 24 que li van permetre estar en la pugna pel títol fins a les darreres jornades. Però la seva competició fetitxe va seguir sent la Copa del Rei. 

- Un títol, la Copa del Rei 

A la Cartuja, el confeti blaugrana va esclatar per Ronald Koeman en la Copa del Rei 2020/21. La competició del KO va continuar la lògica del neerlandès, que, com a entrenador, ha alçat els dos títols copers on ha participat.  

- Pedri, el jugador més utilitzat

Sens dubte, Pedri va tenir la confiança de Koeman des del primer dia. El jove de Tegueste ha funcionat a la perfecció en la sala de màquines dissenyada per l'holandès. És un dels motors, ja que és el futbolista que ha disputat més partits, un total de 53. De Jong i Griezmann, són els següents, amb 52 matxs. 

De fet, el 21 barcelonista també és vital per al funcionament de l'11 del de Zaandam. Perquè és el futbolista que més titularitat suma: 49. D'aquesta manera, està per davant de Jordi Alba, 47, i Antoine Griezmann, 46. 

- 126 gols a favor, 60 en contra 

Al llarg de totes les competicions, l'elenc capitanejat per l'oranje ha obtingut un goal-average general favorable de 66 dianes. 

- Nou partits imbatut, la millor ratxa 

El dels Països Baixos va encadenar, dues vegades, nou enfrontaments sense perdre. Per una banda, entre el desembre del 2020 i el gener del 2021: sis victòries i tres empats. I, per altra banda, entre el febrer i el març del 2021: set victòries i dos empats.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut