FC Barcelona – Reial Societat: Bona estrena del nou Barça (4-2)

FC Barcelona – Reial Societat: Bona estrena del nou Barça (4-2)

Un doblet de Braithwaite i els gols de Piqué i Sergi Roberto donen els tres punts al Camp Nou, el dia del retorn del públic a l’Estadi

Gran inici de Lliga del FC Barcelona. El dia del retorn de la competició, i del públic al Camp Nou 526 dies després, els de Ronald Koeman han aconseguit un important triomf davant la Reial Societat (4-1). Una primera jornada de la competició domèstica en què Piqué, Braithwaite (x2) i Sergi Roberto han estat els golejadors en l'estrena. 

Amb una excel·lent primera meitat, i amb un segon temps sòlid tot i encaixar dos gols en el tram final, el Barça ha fet vibrar els 20.384 assistents a l’Estadi. Perquè, des de l’inici, el domini ha estat clar.

Bona distància al descans

Braithwaite i Griezmann, que ha jugat el seu partit número 100 amb el Barça, han tingut les dues primeres en els primers 2 minuts, mentre que el mateix davanter francès s’ha topat amb el travesser després d’un cop de cap que ha arribat en una centrada de Memphis (min 12). 

Uns cops de cap que han estat protagonistes, perquè així precisament han arribat els dos gols que han marcat el descans. El primer, obra de Piqué, que ha fet el primer gol oficial blaugrana del curs 2021/22 després d’una falta molt ben picada per Memphis (1-0, min 19). El segon, just sobre la botzina del descans, després de la pressió i recuperació d’Eric Garcia sobre Januzaj, de la conducció i centrada de De Jong i d’un nou cop de cap, aquest cop de Braithwaite (2-0, min 47). 

Final emocionant

La Reial s’ha recuperat en el segon temps i s’ha acostat a l’àrea de Neto. Però el Barça, sòlid, intens i solidari, ha colpejat el quadre txuriurdin quan novament Braithwaite ha enviat l’esfèrica al fons de la xarxa, aquest cop després de caçar un refús de Remiro (3-0, min 59). Un doblet que es converteix en el primer del danès a la Lliga i, per tant, amb el Barça.

La Reial ha pogut reduir les diferències en el tram final, amb una diana de Julen Lobete (3-1, min 83) i un golàs de falta d’Oyarzabal (3-2, min 85). Però, tot i el nerviosisme pel curt resultat, els culers han segellat definitivament el partit en una jugada ràpida en què Sergi Roberto ha rematat una assistència de Braithwaite (4-2, min 91).

Tres punts bons, doncs, per iniciar la primera Lliga d’aquest nou Barça, que ha aprovat el primer test oficial amb nota.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut