Debut de Memphis, Eric Garcia, Royal i Nico

Debut de Memphis, Eric Garcia, Royal i Nico

Quatre jugadors culers, inclosos tres dels fitxatges per aquest curs 2021/22, han firmat la seva primera aparició en el torneig regular amb la samarreta blaugrana

MemphisEric GarciaRoyal Nico han debutat oficialment amb el FC Barcelona. Tres de les noves incorporacions barcelonistes han firmat els seus primers minuts com a culers a la Lliga contra la Reial Societat. El davanter holandès i el central català han sigut titulars en l'estrena victoriosa dels blaugranes (4-2). Mentre que el lateral ha entrat al minut 70 i el migcampista, al 83. 

Memphis, amb el 9 a l'esquena i sumant 89 minuts, ha firmat una assistència. El neerlandès ha servit magistralment una falta lateral que ha desembocat amb el gol de Gerard Piqué. Més enllà de l'esforç i de l'entrega, també ha participat en el tercer gol barcelonista.

Destacar que el davanter de Moordrecht ha sumat una nova lliga europea al seu historial de futbolista. A la Lliga li hem de sumar l'Eredivisie, la Premier League i la Ligue 1. I, d'aquesta manera, és el jugador de la plantilla que ha actuat en més competicions regulars del vell continent diferents, igualat amb Philippe Coutinho i Martin Braithwaite. 

Eric Garcia, amb el 24 serigrafiat i acumulant 83 minuts, ha estat concentrat en defensa i sempre atent al tall. Ressaltar que el defensa de Martorell ha esdevingut el cinquè jugador Barça Escola, on va arribar el 2008, a debutar amb el primer equip blaugrana. 

Per la seva part, Royal ha estat el darrer a entrar en el partit davant la Real. El lateral brasiler, amb el 22, ha entrat en els darrers minuts de joc. El jove migcampista del Barça B, amb el 28, ha comparegut sobre el verd quan faltaven set minuts per la finalització del temps reglamentari. 

Els quatre recordaran aquest dia especial amb la samarreta del FC Barcelona. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut