PRÈVIA | Barça - Reial Societat: Torna la Lliga

PRÈVIA | Barça - Reial Societat: Torna la Lliga

En el dia que per fi l'afició culer tornarà al Camp Nou, Barça i Reial Societat s'enfrontaran en motiu de la primera jornada de la Lliga 2021/22

Torna l'emoció de la Lliga al Camp Nou! Aquesta tarda, a les 20.00 hores CEST, FC Barcelona i Reial Societat s'enfrontaran en el debut a la Lliga 2021/22. Ho faran davant l'afició barcelonista, que podrà accedir a l'estadi 526 dies després.

Precisament la Reial Societat va ser l'equip rival en l'últim partit del Barça que va comptar amb presència d'afició a les graderies del Camp Nou. Va ser el 7 de març de 2020, abans de la pandèmia, quan el conjunt basc va trepitjar l'estadi blaugrana en motiu de la 27ª jornada de lliga en un partit que va acabar amb victòria blaugrana per la mínima (1-0).

El FC Barcelona encara el debut oficial després d'una pretemporada on ha realitzat un stage a Alemanya, entrenant a les instal·lacions del SV Aasen. El balanç dels amistosos que han disputat els homes de Ronald Koeman és de quatre victòries i una derrota: van guanyar els dos partis de la primera fase de la pretemporada a l'Estadi Johan Cruyff contre el Nàstic i el Girona, van vèncer a la seva visita a Stuttgart abans d'encaixar l'única derrota al camp del RB Salzburg i, per acabar la preparació, van superar  la Juventus en el Trofeu Joan Gamper.

Després d'una temporada en que l'equip va caure de la lluita pel títol poques jornades abans de la seva conclusió i va acabar la Lliga com a tercer classificat, el conjunt blaugrana buscarà començar amb bon peu el curs amb una victòria sobre la Reial Societat, que no coneix la victòria en les seves visites al Camp Nou des de 1991.

Pel debut en competició oficial, el Barça no podrà comptar amb els lesionats Ansu Fati, Óscar Mingueza, Marc-André Ter Stegen, Moussa Wagué, Ousmane Dembélé i 'Kun' Agüero, però finalment sí que Ronald Koeman disposarà de Memphis Depay, Eric Garcia i Rey Manaj, que van ser inscrits ahir a la Lliga de Futbol Professional.

Per tant, l'afició blaugrana tindrà la primera oportunitat de veure en directe als nous fitxatges al Camp Nou. A excepció del lesionat 'Kun' Agüero, els disponibles Eric Garcia, Royal i Memphis estaran sota les ordres del tècnic holandès i podran trepitjar per primera vegada la gespa de l'estadi.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut