Memphis, Eric Garcia i Rey Manaj, inscrits a la Lliga de Futbol Professional

Memphis, Eric Garcia i Rey Manaj, inscrits a la Lliga de Futbol Professional

Aquest fet ha estat possible gràcies a l’acord arribat amb Gerard Piqué per tal que el segon capità barcelonista es rebaixi significativament el sou

El FC Barcelona ha pogut inscriure a Memphis, Eric Garcia i Rey Manaj a la Lliga de Futbol Professional. Aquest fet ha estat possible gràcies a l’acord arribat amb Gerard Piqué per tal que el segon capità barcelonista es rebaixi significativament el sou.

D’aquesta manera Ronald Koeman podrà comptar amb tots els jugadors disponibles de cara al partit d’aquest diumenge amb la Reial Societat corresponent a la primera jornada de la competició. 

D’altra banda, el Club continua treballant conjuntament amb dos dels quatre capitans com són Sergio Busquets i Jordi Alba per tal d’arribar a una adequació salarial a la situació que viu actualment l’entitat. En aquest sentit cal destacar que la predisposició per part dels dos jugadors és total i absoluta. 

Durant l’estiu el FC Barcelona ha aconseguit vendes i cessions de membres de la primera plantilla que han permès poder inscriure tots els jugadors de cara a l’inici de la competició oficial. Aquestes són les vendes de Jean-Clair Todibo per 8 milions d’Euros a l’OGC Niça, la de Junior Firpo al Leeds United per 15 milions, la cessió de Trincao al Wolverhampton Wanderers per 6 milions i les vendes de Carles Aleñá al Getafe per 5 milions i la de Konrad De la Fuente a l’Olympique de Marsella per 3,5 milions, aquestes dues últimes operacions amb un 50% perquè es manté el dret de recompra. A aquestes caldria afegir la rescissió de contracte de Matheus Fernandes.

Penúltima sessió de la setmana

Aquest dissabte el primer equip de futbol s’ha entrenat al camp Tito Vilanova de la Ciutat Esportiva amb els jugadors disponibles per acabar de preparar el primer compromís de LaLiga contra la Real Societat al Camp Nou. Frenkie De Jong s’ha tornat a exercitar amb el grup en la penúltima sessió abans del debut en la competició domèstica, ja que aquest diumenge al matí, els de Koeman faran una sessió d’activació abans del partit a les 20 hores.

Repassa les millor imatges de la sessió matinal:

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut