FC Barcelona - Juventus: Gran victòria a la festa del Gamper (3-0)

FC Barcelona - Juventus: Gran victòria a la festa del Gamper (3-0)

El Trofeu Joan Gamper no es mourà de Barcelona després que els blaugrana hagin derrotat la Juventus en l'últim partit abans d'iniciar la Lliga

En el 56è Trofeu Joan Gamper, una edició històrica per la participació dels equips masculins i femenins per primera vegada, els homes de Ronald Koeman s'han endut una victòria de prestigi després de vèncer la Juventus per tres gols a zero.

 

En un dia marcat per la roda de premsa de Leo Messi, i després que el FC Barcelona Femení guanyés per golejada l'equip femení de la Juventus (6-0), el conjunt de Ronald Koeman ha afrontat el Gamper com una prova de nivell davant d'un equip de primera categoria com el de Torí.

Gamper_Web_&_App_1600x700
GUANYA LA SAMARRETA DEL GAMPER!
Crea ek teu 11 inicial

Memphis, tres gols en tres partits

Decidits a anar a totes des del xiulet inicial, el FC Barcelona s'ha avançat de manera prematura. Ho ha fet gràcies a una combinació entre dos fitxatges: Yusuf Demir ha recuperat i ha filtrat una gran passada perquè Memphis, en estat de gràcia, superés Sczezny amb una bona definició per fer el primer de la nit (min 3). Amb aquest gol, l'holandès ha certificat que està bé al Club, ja que ha marcat el tercer gol en tres partits disputats fins ara.

Amb avantatge al marcador des de ben aviat, el Barça ha mostrat intensitat al llarg de la primera meitat i ha gaudit d'ocasions per eixamplar diferències. Fins a dues vegades la pilota ha acabat novament a la porteria de la Juventus, però els gols de Demir i de Griezmann han estat anulats per fores de joc. El conjunt italià, per la seva banda, també ha gaudit d'ocasions per igualar el matx, però un Neto molt segur ha pogut resoldre amb solvència les aproximacions d'un Cristiano Ronaldo que volia ser protagonista.

Porteria a zero i cirereta final

La Juventus, després de realitzar fins a sis canvis a la mitja part, ha saltat a la gespa a la cerca de l'empat però ha trobat un equip blaugrana molt ben plantat que ha volgut fer-se amb el control del partit. El segon de la tarda, després d'algunes ocasions de la Juventus, ha estat obra de Martin Braithwaite (min 57) després que encetés una gran rematada a la sortida d'un còrner. 

Amb dos gols de diferència, el partit ha perdut ritme i la Juventus ha deixat de buscar la igualada amb tanta insistència, deixant que els blaugrana imposessin el ritme de joc que els convenia. Koeman ha aprofitat aquest moment per continuar donant minuts a altres jugadors i prop del minut 60 ja havia fet tres substitucions.

Quan el marcador ja semblava condemnat a no moure's del 2-0, ha estat precisament un dels canvis qui ha posat la cirereta del pastís i ha arrodonit la festa del Gamper. Riqui Puig, que ja havia marcat en un amistós aquest any, ha sorprès des de la frontal amb un xut sensacional que s'ha colat a la porteria de la Juventus i ha fet pujar el tercer gol i definitiu. 

Preparats per a la Lliga

Amb una nova victòria i fent que el Trofeu Joan Gamper es quedés a Barcelona, els blaugrana donen per finalitzada la pretemporada i ja es concentren en l'inici de la Lliga, que arrencarà diumenge davant la Reial Societat.

FITXA TÈCNICA

FC Barcelona, 3
Juventus FC, 0

FC Barcelona: Neto, Dest (Royal, min 62), Piqué, Araujo (Umtiti, min 62), J. Alba (Balde, min 70), Busquets, Demir (Nico, min 62), Sergi Roberto (Riqui Puig, min 70), Griezmann (Collado, min 85), Memphis i Braithwaite (Rey Manaj, min 78)

Juventus FC: Sczesny, De Sciglio, De Ligt, Rugani, Alex Sandro, Betancur, Ramsey, Bernardeschi, Cuadrado, Cristiano Ronaldo i Morata

Gols: Memphis (min 3), Braithwaite (min 57) i Riqui Puig (min 92)

Àrbitre: César Soto Grado, ha mostrat targeta groga a Braithwaite i Royal (FC Barcelona) i a McKennie (Juventus FC)

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut