Pedri, Eric Garcia i Mingueza optaran a l'or en els JJOO

Pedri, Eric Garcia i Mingueza optaran a l'or en els JJOO

El combinat de futbol dirigit per Luis de la Fuente s'assegura una medalla a Tòquio 2020; el partit decisiu contra el Brasil decidirà el metall que s'embutxacaran

Pedri, Eric Garcia i Mingueza es penjaran una medalla en els Jocs Olímpics. Solament falta saber si serà d'or o de plata.

Contra el Japó, els blaugranes de la selecció espanyola han fet un pas més en la cita olímpica. El darrer serà el dissabte 7 d'agost contra Brasil en la final (13.30 hores). Perquè els culers s'han classificat per aquesta final de Tòquio 2020 després de derrotar la selecció amfitriona en la pròrroga de la semifinal disputada al Saitama Stadium (0-1). 

Els culers, peces cabdals

En aquesta cita olímpica Pedri i Eric Garcia han sigut peces essencials en les alineacions de Luis de la Fuente. Tant el talentós migcampista com el prometedor defensa han comparegut com a titulars en els cinc partits. El de Tegueste acumula 442 minuts, mentre que el català ha completat tot el minutatge de la cita olímpica fins el dia d'avui: 510. 

Per la seva part, Òscar Mingueza va formar part de la partida inicial davant Egipte, però va abandonar el terreny de joc lesionat. En els quarts de final davant Costa de Marfil també va disputar minuts, però es va retirar del verd. 

Pedri, un any per emmarcar

El 16 culer lidera amb màgia i treball el mig del camp. Quasi totes les pilotes passant pels seus peus i sempre dinamita la possessió espanyola. I és que la jove figura ocupa tots els focus i en cada partit suma un nou rècord. Aquesta vegada ha estat amb la selecció nacional, però aquest curs 2020/21 amb el FC Barcelona no s'ha cansat de trencar marques. 

Contra la selecció nipona, el de Tegueste, amb 84 minuts més a les botes, ha sumat el seu partit número 72 del curs. Igualant d'aquesta manera Bruno Fernandes com el futbolista que més matxs ha jugat aquest any amb el club i la selecció. El blaugrana, l'any del seu debut a Primera Divisió, ha participat 37 duels de Lliga, 7 de Champions League, 6 de Copa del Rei, 2 de Supercopa, i 20 amb la selecció espanyola; dividits entre l'olímpica, l'absoluta i la Sub-21. 

La final, contra uns vells coneguts

Així doncs, els tres jugadors del FC Barcelona s'han assegurat una medalla. Batre o no el Brasil dels exblaugranes Danvi Alves i Malcom determinarà el color del metall. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut