Stuttgart - Barça: Tres de tres (0-3)

Memphis, Demir i Riqui Puig han estat els golejadors en la tercera victòria consecutiva del FC Barcelona en aquesta pretemporada

El FC Barcelona segueix carburant. En el tercer test de la pretemporada, els de Ronald Koeman han aconseguit la tercera victòria després de guanyar al Stuttgart per 0 a 3 en el Mercedes-Benz Arena. Memphis, obrint la llauna amb una genialitat, ha tornat a estar protagonista, mentre que Yusuf Demir i Riqui Puig han estat els autors del segon i el tercer gol després de dues grans assistències de Griezmann.

Connexió neerlandesa

Des del primer minut el Barça ha sortit disposat a dominar el partit i, des de la pilota, ha controlat el ritme a partir d'un mig del camp format per Nico González, Gavi i De Jong que ha deixat molt bones sensacions. El gol, però, ha mostrat la connexió especial que hi ha entre De Jong i Memphis, els dos dels Països Baixos. Corria el minut 21 quan De Jong ha vist la carrera de Memphis i li ha enviat una pilota que, després d'un gran control i un barret magnífic, ha pogut enviar a la xarxa.

El Barça, però, no ha deixat d'apretar l'accelerador i ha seguit atacant la porteria del Stuttgart. Yusuf Demir, que tan bones sensacions està deixant durant la pretemporada, ha estat l'encarregat d'anotar el segon gol en el minut 36 per eixamplar diferències abans del descans després d'una gran jugada col·lectiva: Memphis ha esperat el moment precís per deixar en una posició favorable a Griezmann, i el francès, dins l'àrea, ha colocat la pilota als peus de Demir, que de primeres l'ha enviat dins la porteria. Abans de marxar al descans, encara hi ha hagut temps perquè Griezmann s'estrenés en aquesta pretemporada, però la seva rematada ha sortit per sobre de l'arc rival.

Ensurt inicial

Sense canvis durant el descans, els de Ronald Koeman han sortit a la gespa disposats a mantenir el nivell mostrat en el primer acte, però l'Stuttgart ha estat qui ha disfrutat d'un parell d'ocasions a l'inici del segon períodes. Tot i així, després de plantar-se dues vegades a l'àrea de Neto, el marcador no s'ha mogut i el Barça, mica en mica, ha pogut calmar el partit i s'ha tornat a fer amb el control.

La sentència definitiva del matx ha arribat de la mà de Riqui Puig. El de Matadapera, que ja ho havia provat en dues ocasions en els minuts previs, ha aprofitat una deliciosa passada de Griezmann per convertir el tercer de la tarda. El seu xut, però, ha rebotat en un pal i fregat l'altre abans d'acabar introduint-se a la porteria del Stuttgart (min. 73).

Koeman recupera efectius

Segueixen sumant-se jugadors a les ordres de Ronald Koeman. Aquest cop ha estat el torn de Jordi Alba i Sergio Busquets, que han tingut els seus primers minuts de pretemporada després de participar a l'Eurocopa amb la selecció espanyola.

El marcador, ja sentenciat, encara ha pogut ampliar-se amb una clara oportunitat que ha tingut Rei Manaj, pitxitxi blaugrana de la pretemporada, però el porter rival ha pogut refusar la pilota i enviar-la al córner, deixant el 0 a 3 com a resultat definitiu.

D'aquesta manera, el FC Barcelona suma la seva tercera victòria en el tercer partit de la pretemporada. El proper test de preparació, el dimecres 4 d'agost a les 19 hores contra el Red Bull Salzburg.