Espanya, classificada per als quarts dels JJOO

Pedri, Eric Garcia i Mingueza segueixen el seu camí en la cita olímpica del país nipó

Un pas més dels blaugranes de la selecció espanyola en els Jocs Olímpics. Pedri i Eric Garcia, amb molts focus en les alineacions de Luis de la Fuente, i Mingueza, que es va lesionar en el primer matx, s’han classificat per la ronda de quarts de final de Tòquio 2020. El resultat davant Argentina (1-1) ha permès als combinat nacional plantar-se en la següent fase olímpica.

Dos empats, contra Egipte (0-0) i contra Argentina (1-1), i una victòria, contra Austràlia (0-0). Aquest és el balanç d’Espanya en la fase de grups de la cita olímpica. Uns resultats que li han permès avançar com a primera del grup C.

Els culers copen focus

En aquesta primera ronda a Tòquio, Pedri i Eric Garcia han sigut peces cabdals de les alineacions. Tant el talentós migcampista com el prometedor defensa han comparegut com a titulars en els tres partits. El de Tegueste, que acumula 253 minuts, només s'ha perdut l'últim quart d'hora davant La Albiceleste, mentre que el català ha completat tot el minutatge de la cita olímpica fins a dia d'avui: 270.

El 16 culer lidera amb màgia i treball el mig del camp. Quasi totes les pilotes passant pels seus peus i sempre dinamita la possessió espanyola. Un combinat dissenyat per controlar els partits a través de la pilota. En aquest sentit, l’aportació del central també és cabdal. Perquè és l’encarregat de començar la construcció del joc. A més, en tot moment es manté concentrat per tallar els atacs rivals.

Per la seva part, Òscar Mingueza va formar part de la partida inicial davant Egipte, però va abandonar el terreny de joc lesionat.

Així doncs, els tres jugadors del FC Barcelona encara segueixen amb opcions de medalla. El següent repte és els quarts de final. El rival serà Costa d'Ivori.