La pretemporada 2021/22 comença aquest dissabte

La pretemporada 2021/22 comença aquest dissabte

Fins a 11 jugadors del primer equip, més 10 del Barça B, han estat citats per dur a terme les proves mèdiques i físiques habituals

El primer equip ja ultima els detalls per iniciar la pretemporada 2021/22. Aquest 10 i 11 de juliol, la Ciutat Esportiva reprendrà la seva activitat, i ho farà amb les proves mèdiques corresponents. El dissabte 10 serà el torn de les proves PCR i serològiques, mentre que l’endemà diumenge es duran a terme les habituals proves mèdiques i físiques.

Ter Stegen, Dest, Piqué, Pjanić, O. Dembélé, Riqui Puig, Neto, Coutinho, S. Roberto, Ansu Fati i Umtiti són els futbolistes citats en aquest inici de pretemporada. A més, fins a 10 jugadors del Barça B també formaran part del grup. Són Monchu, Ilias, Gavi, Comas, Ramos Mingo, Nico, Arnau Tenas, Álex Collado, Iñaki Peña i Yusuf Demir, que ha arribat cedit pel Rapid Viena.

L'inici dels entrenaments, el dilluns

Realitzades les proves mèdiques, serà el proper dilluns dia 12 de juliol quan l’equip faci el primer entrenament de l’estiu, en una primera fase que es durà a terme a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Ter Stegen, O. Dembélé, Coutinho i Ansu Fati s’afegiran a les sessions segons l’evolució de les seves lesions. 

A banda de dilluns, el grup entrenarà dimarts, dimecres, divendres i dissabte, en sessió matinal. Dijous i diumenge l'equip tindrà festa.

Cal recordar, a més, que aquesta pretemporada està condicionada per la disputa de la Copa Amèrica i l’Eurocopa, que finalitzen aquest 11 de juliol. Progressivament, doncs, s’aniran incorporant a la dinàmica del primer equip els futbolistes que han participat en els dos tornejos.

Els dos primers amistosos, al Johan Cruyff

El primer test per als de Ronald Koeman arribarà 9 dies després del retorn als entrenaments. Així, el proper dimecres 21 de juliol, el Gimnàstic de Tarragona visitarà l’Estadi Johan Cruyff en el primer amistós de la pretemporada (19 hores). El dissabte 24 de juliol, també a les 19 hores, el rival que visitarà la instal·lació blaugrana serà el Girona, en el segon partit de preparació. 

Curiosament, tant el Nàstic com el Girona van ser els primers rivals de l’última pretemporada, la del curs 2020/21. 

Tots dos enfrontaments es podran veure en directe arreu del món a través de Barça TV+ i a través de Barça TV tant a Catalunya, mitjançant la TDT, com a la resta d’Espanya a través de les plataformes televisives de subscripció.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut