Acord amb el SK Rapid Viena per a la cessió de Yusuf Demir

Acord amb el SK Rapid Viena per a la cessió de Yusuf Demir

El Club té una opció de compra no obligatòria per valor de 10 milions d'euros

El FC Barcelona i el SK Rapid Viena han arribat a un acord per a la cessió del jugador Yusuf Demir per a la temporada 2021/22.

El club blaugrana pagarà 500 mil euros per la cessió i té una opció de compra no obligatòria per valor de 10 milions d'euros.

Aquest cap de setmana, Demir passarà les revisions mèdiques i físiques, juntament nou futbolistes més del Barça B, per iniciar el proper dilluns la pretemporada 2021/22 amb el primer equip.

Un atacant amb molt futur

Yusuf Demir (2 de juny de 2003) és un jugador austríac de 18 anys. Arriba al Barça procedent del Rapid de Viena, on ha jugat les dues darreres temporades al primer equip, després de disputar 31 partits i anotar sis gols. A més, ha debutat amb la selecció absoluta d’Àustria.

Demir és un esquerrà de molta qualitat que pot jugar en diverses posicions de l’atac, tant d’extrem a qualsevol de les dues bandes com de mitjapunta. Tot i la seva joventut, ja té experiència al primer nivell i facilitat per veure porteria.

A més, Yusuf ja té experiència jugant de blaugrana, ja que són els colors de la segona equipació del SK Rapid Viena, i és el segon jugador del conjunt austríac que s’uneix al Barça després del golejador Hans Krankl.

FOTO: ©️ SK Rapid|Red Ring Shots

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut