Finalitza la segona jornada de l'Eurocopa

Els empats de França i Espanya tanquen la segona jornada de la fase de grups amb representació blaugrana

Finalitza la segona jornada de la fase de grups de l'Eurocopa. Aquest dissabte s'han disputat els darrers partits d'aquesta segona jornada amb representació culer amb empats per a tots els barcelonistes.

La selecció francesa ha empatat davant Hongria (1-1) i suma quatre punts després de dos partits, però tot i així es manté líder del grup F. Els hongaresos s'han avançat al marcador, però el blaugrana Griezmann ha igualat el matx als 66 minuts de joc. El '7' ha estat titular i ha disputat els 90 minuts, mentre que Dembélé ha entrat al 57 i ha estat substituït als 87 minuts i Lenglet no ha participat.

GRIEZMANN DEMBELE

Pel que fa a la selecció espanyola, els homes de Luis Enrique han empatat davant Polònia (1-1) i sumen un nou empat. Espanya és tercera amb dos punts, i haurà de vèncer a la darrera jornada per assegurar-se la classificació a vuitens. Els culers Pedri i Jordi Alba han estat titulars i han disputat els 90 minuts, mentre que Sergio Busquets no ha participat, en un matx on Morata i Lewandowski han estat els golejadors. A més, Jordi Alba ha estat escollit MVP de el partit.

Cara i creu per als blaugrana

Pel que fa a la resta de culers, tanquen la segona jornada de l'Eurocopa de diferents maneres. De Jong i el nou fitxatge, Depay, ja estan classificats matemàticament amb Països Baixos per als vuitens, després de vèncer 2-0 a Àustria el dijous. En canvi, la derrota de Dinamarca contra Bèlgica (1-2), també dijous, complica les coses per al conjunt de Braithwaite, que suma 0 punts després de dues jornades.