L'OGC Niça exerceix l'opció de compra per Jean-Clair Todibo

L'OGC Niça exerceix l'opció de compra per Jean-Clair Todibo

El FC Barcelona rebrà 8,5 milions d’euros, més 7 milions en variables, i també es reserva un % de la futura venda del jugador

L'OGC Niça ha comunicat al FC Barcelona que exerceix l'opció de compra per Jean-Clair Todibo, que ha jugat cedit a l'equip francès el darrer tram de la temporada 20/21, valorada en 8,5 milions d’euros, més 7 milions d’euros en variables. El Club també es reserva un % de la futura venda del jugador.

El FC Barcelona expressa públicament el seu agraïment a Jean-Clair Todibo pel seu compromís i la seva dedicació i li desitja molta sort i èxits en el futur.

El defensa francès, que es va incorporar al FC Barcelona durant el mercat d’hivern de la temporada 2018/19, va debutar com a blaugrana, i titular, en l’Osca-Barça de la jornada 32 de la Lliga. A més, el jugador francès també va jugar el Celta-Barça de la jornada 36 de la competició domèstica des de l’inici. Per tant, en el seu palmarès hi consta el títol de Lliga aconseguit per al Barça durant la temporada 2018/19. La segona meitat del curs 2019/20 Todibo va jugar cedit al Schalke 04.

La temporada 2020/21 la va iniciar en el Benfica, fins al febrer. Després que el club portuguès i el FC Barcelona arribessin a un acord per a la finalització de la cessió del defensa francès, Jean-Clair Todibo ha estat cedit al OGC Niça fins al 30 de juny. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut